Prodej bytu 3+kk, Šternberk, Uničovská, 88 m2 (ID: 3368205)

Uničovská, Šternberk

6 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 215 Kč /za měsíc

(V ceně bytu s terasou je dále sklepní kóje.)

Prémioví partneři v Šternberku

Informace k bytu

Krásný, jižně orientovaný, prostorný a vzdušný byt 3+kk o celkové rozloze 88 m2 s útulnou terasou o velikosti přesahující 14 m2. Jedná se o novostavbu na lukrativní adrese ve městě Šternberk. Součástí bytu je i sklep o velikosti necelých 11 m2.
Byt je umístěn ve čtvrtém nadzemním podlaží bytového domu. Byt nabízí velké množství úložných prostorů. Koupelna je vybavena vanou, sprchou, toaletou a umyvadlem, wc s umývátkem je umístěno hned vedle v další místnosti. Jinak součástí vyhotovení bytu jsou i hotové přípojky do kuchyně a kompletní elektroinstalace. Byt je dále vybaven podlahami a interiérovými dveřmi. Všechny byty jsou vybaveny terasami, lodžiemi nebo balkony a velkými okny, která nabízejí zdravé vzdušné a slunné prostředí.
V blízkosti rezidence se nachází velké množství dostupné občanské vybavenosti.
Objekt nabízí možnost dokoupit kryté podzemní parkovací míst za cenu 375.000, - Kč.
Jednotky se prodávají stavebně dokončené, projekt bude připraven k nastěhování a uvítá své první obyvatele v březnu 2024. Byt je ideální volbou pro rodiny či náročné páry, které potřebují pracovnu pro home office.

Parametry bytu

Cena
6 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
V ceně bytu s terasou je dále sklepní kóje.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Uničovská, Šternberk
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
88 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
88 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Michal Valtr

Michal Valtr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Šternberku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu