Prodej rodinného domu, Malá Roudka, 130 m2 (ID: 3370222)

Malá Roudka

1 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 578 Kč /za měsíc

(Financování Vám rádi zařídíme.)

Prémioví partneři v Malé Roudce

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji samostatně stojící rodinný dům v obci Malá Roudka, části Skočova Lhota. Dům stojí na okraji obce, na samotě, kde jedním ze sousedů jsou jen pasoucí se srnky. Podsklepenou nemovitost je možné využít k trvalému bydlení nebo jako chalupu k víkendovému útěku z města. Ze vstupní chodby se dostaneme do kuchyně s kachlovými kamny, obývacího pokoje a ložnice. V přízemí se pak nachází ještě jeden pokoj, koupelna, samostatné WC a komora na uskladnění potravin. Po schodech se poté vyjde do podkroví, kde najdeme dva pokoje s kouzelným výhledem na protější lesík. V přízemí je umístěna stodola, dílna a dřevník. Odtud se dům vytápí automatickým kotlem na pelety. K domu náleží pozemek o výměře 474 m2, který byl dřív využíván jako rodící zahrada, nyní je zatravněn a využíván spíše jen k odpočinku. Dům je suchý, udržovaný. Nový majitel si může dům upravit, vybudovat garáž, navýšit dispozice apod.
Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, proto uvádíme energetickou třídu G.
Obec Malá Roudka - Skočova Lhota se nachází v malebné krajině Boskovické brázdy v okrese Blansko. Příjemná krajina tvořená jehličnatými lesy, protkanými poli a loukami, zve k procházkám či cyklovýletům. Z úbočí kopců je překrásný výhled na panorama Drahanské vrchoviny. V obci Malá Roudka se nachází sportovně-kulturní zařízení, určené ke sportovnímu vyžití (fotbal, nohejbal, volejbal, tenis, basket) či kulturním akcím. Dostupnost - Velké Opatovice 2 km, Jevíčko 6 km, Boskovice 20 km.
S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.
Pro více informací a prohlídku nám zavolejte, rádi Vám dům ukážeme.

Parametry domu

Cena
1 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Financování Vám rádi zařídíme.
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Malá Roudka
ID
00125
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
981 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Ing. Martina Polášková

Ing. Martina Polášková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Malé Roudce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu