Prodej rodinného domu, Stranný, 160 m2 (ID: 3405563)

Stranný

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Stranném

Úklidové služby

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení vlastníka si Vám dovolujeme nabídnout vesnický rodinný dům v centru obce Stranný, na adrese Stranný 37, okres Benešov. Dům se nalézá v blízkém sousedství Neveklova ( 2,5 km) a nedaleko Benešova 14 km a Slapské přehrady Nová Živohošť 7 km. V budoucnu bude lokalita výrazně lépe dostupná díky plánované D3 která jí však nezasáhne hlukem pouze podstatně zlepší dojezd do Prahy a Jihočeského kraje. Dům je slušně velký, podsklepený v přiměřeném funkčním stavu. Objekt má pěknou 20 let starou střechu pálené tašky Bramac, částečně vyměněná okna, nový kotel na tuhá paliva, ústřední topení, opravený komín, napojení na vodovod. Typově 3+1 o celkové výměře 110 m2 byt s velkou verandou, chodbou a zázemím. Dům je z cca. 60 % podsklepen, kde se nalézá přízemní garáž, dílna, kotelna, uhelna a sklep.
Těšíme se na setkaní při prohlídce této nemovitosti.
Je zde i vysoká půda nad celým domem, skýtající možnost půdní vestavby. Vedlejší stavby, jako dřevník, sklad.
Krásný pozemek v blízkosti návsi v součtu 530 m2, hezké umístění na klidném místě zaručující soukromí a klid. Obec je starobylá z 12 století, vede zde i turistická trasa a je zde krásné žití v přírodě a krajině.
Těšíme se brzy na setkaní při prohlídce této nemovitosti.

Parametry domu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Stranný
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
530 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

KP reality

Vodičkova 791/41, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Vilém Přibyl

Vilém Přibyl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Stranném?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu