Prodej rodinného domu, Brodce, Dobrovická, 154 m2 (ID: 3414780)

Dobrovická, Brodce

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Prémioví partneři v Brodcích

Úklidové služby

Informace k domu

Představujeme vám nový projekt 19 prostorných řadových domů, každý s vlastní terasou a soukromou zahradou. Rezidence vyrůstá na okraji Brodce u Mladé Boleslavi a je citlivě zasazena do přilehlé okolní zástavby. Na dosah máte jak přírodu, tak i město.

V 1.NP najdeme zádveří, garáž, technickou místnost, toaletu a prostornou obytnou místnost spojenou s kuchyní. Ve 2.NP přístupném po schodišti se nachází chodba, dva dětské pokoje, koupelna a ložnice rodičů, která má koupelnu vlastní, a pracovna.

Komplex nabízí budoucím majitelům maximální komfort, který stojí na atraktivní architektuře a vysokém standardu vybavení. Domy jsou navrženy tak, aby svým budoucím obyvatelům poskytly pohodlí, soukromí a prostor. Každý z obývacích pokojů nabízí přímý vstup na terasu, která propojuje dům se zahradou, a především díky prosklení obytného prostoru je tak příjemně propojen interiér s exteriérem. Ke každému z domů náleží dvě parkovací stání – jedno garážové a jedno před domem. Samozřejmostí jsou i parkovací stání pro návštěvníky v rámci rezidence.

Součástí standardů domu je tepelné čerpadlo, rekuperační jednotka, hliníková okna, bezfalcové dveře, vinylové podlahy, velkoformátová dlažba.

Energetický štítek B - dům je energeticky úsporný a náklady na provoz budou velmi nízké!

Lokalita developerského projektu je jeho velkou výhodou, městys Brodce se nachází 10 km od Mladé Boleslavi a 3 minuty od projektu je nájezd na dálnici D10 Praha - Liberec. Brodce patří do regionu Pojizeří, které je malebné na vybízí k procházkám, cykloturistice, rybaření. V okolí jsou skalní města, romantická údolí, obory, množství rybníků v čele s Máchovým jezerem. V městysu se nachází základní i mateřská škola, pošta, obchody, restaurace, ordinace praktického lékaře, TJ Sokol Brodce, knihovna.

Dostupnost do Prahy je komfortní, 20 minut do OC a metra Černý most a 10 minut jízdy autem do Mladé Boleslavi.

Předpokládaný termín dokončení: 6-8/2024 dle počasí, vzorový dům bude dokončen v 1Q 2024.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Dobrovická, Brodce
ID
RB12
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
154 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
301 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Romana Čermáková

Romana Čermáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brodcích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu