Prodej chaty, Zlaté Hory, 94 m2

Zlaté Hory

3 711 750 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 689 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zlatých Horách

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme prodej chaty ve Zlatých horách. Vítejte v jedinečné příležitosti vlastnit moderní chatu v srdci krásných Jeseníků. Tato nádherně zrekonstruovaná nemovitost se pyšní čtyřmi prostornými pokoji, moderním kuchyňským koutem, terasou na grilování, což všechno vytváří ideální kombinaci pohodlí
Tato chata se nachází v srdci Jeseníků, což je ráj pro milovníky přírody a aktivního odpočinku. V okolí najdete rozmanité turistické trasy, cyklostezky a možnosti pro pěší výlety. Zlaté Hory jsou známé svými minerálními prameny a historickým dědictvím.
Nemovitost je ideálním výchozím bodem pro objevování této nádherné oblasti, ať už toužíte po horských túrách, lyžování v zimě nebo relaxaci v lázeňských střediscích.
Tato moderně zrekonstruovaná chata nabízí komfortní ubytování a pohodlí pro vaši rodinu nebo skupinu přátel. Dům má celkem čtyři pokoje, což znamená dostatek prostoru pro ubytování až 10 osob. Kromě ložnic se v chatě nachází také prostorný obývací pokoj s krbem, kde si můžete kdykoli teplé zimní večery. Kuchyňský kout je plně vybaven a připravený pro vaření všech vašich oblíbených pokrmů. V chatě je také moderní koupelna se sprchovým koutem.
Cena chaty je atraktivní a odpovídá jejímu stavu a vybavení. Pro více informací o ceně a prohlídce nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
3 711 750 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Zlaté Hory
ID
0020-NP08232
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
94 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
472 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

Eliška Kolomazníková, DiS.

Eliška Kolomazníková, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Zlatých Horách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu