Prodej rodinného domu, Sudkov, 120 m2 (ID: 3440832)

Sudkov

4 680 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 304 Kč /za měsíc

(Cena k jednání.)

Prémioví partneři v Sudkově

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Pokud hledáte a upřednostňujete bydlení na vesnici, tak nepřehlédněte tuto zajímavou nabídku prodeje rodinného domu v obci Sudkov se samostatnou zděnou stavbou s garáží a zázemím pro kotel k vytápění domu, a dále s venkovní pergolou i větší převážně ovocnou zahradou.
Jedná se o vícepodlažní cihlovou stavbu k bydlení v celkové dispozici 7+1 s příslušenství, kdy ve zvýšeném přízemí (1.NP) je dispozice obytných místností 4+1 s příslušenstvím koupelny a WC, pro užívání ve 2.NP se zde nachází předsíň ke vstupu do 3 neprůchozích pokojů a vstup do půdního prostoru, V případě potřeby v jedné místnosti ve 2. NP, která má vstup na verandu, je udělána také příprava na vybudování kuchyně. Naopak v 1.PP je tento dům částečně podsklepen s využitím převážně k uskladnění zavařenin nebo výpěstků ze zahrady. Přestože dům není z venkovní části břizolitové fasády zateplen, tak z roku 2023 rekonstrukce výměny oken s trojskly a nové střešní krytiny příznivě snížily tepelnou náročnost na vytápění této nemovitosti. V loňském roce byly současně na domě vyměněny dešťové žlaby a svody.
Vytápění domu je zajišťováno kotlem na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů na chodbě a některých místností v 1.NP a dále akumulačními kamny v pokojích. K ohřevu teplé užitkové vody slouží elektrický bojler. Kromě zemního plynu je dům napojen na všechny sítě, tzn. na elektřinu, tlakovou kanalizaci a veřejný vodovod s možností využívat vodu také z vlastní kopané studny.
Výhodou bydlení v tomto domě kromě většího pozemku se zázemím parkování auta v garáži nebo i před ní na vlastním pozemnku je také možnost posezení k relaxaci v pergole s výhledem do zahrady a zejména klidná atraktivní lokalita s dobrou docházkovou vzdáleností v rámci občanské vybavenosti obce, jako je například obecní úřad, pošta, základní škola se sportovištěm, mateřská škola, 50 m vzdálený obchod COOP nebo autobusová zastávka. Praktický lekař, pediatr i zubní ambulance je nejblíže v obci Postřelmov s dojezdem do 5 minut. Plná občanská vybavenost včetně lékařů se nachází nejblíže s dojezdovou vzdáleností do 10 minut také ve městech Zábřeh nebo v okresním městě Šumperk. K možnosti využítí veřejné hromadné dopravy kromě autobusy je nejbližší vlaková stanice v Postřelmově. Pro zkvalitnění komunikace v obci nebo k využítí internetového připojení obec Sudkov buduje rozvod vedení v optickém kabelu.
Pokud Vás tato nabídka zaujala pro své rozhodování doporučujeme se s nemovitostí seznámit osobně při prohlídce domu a jeho zázemí.

Parametry domu

Cena
4 680 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání.
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Sudkov
ID
01069
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
120 m2
Plocha nemovitosti
1059 m2
Plocha zahrady
695 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo OSTROV REALIT

OSTROV REALIT

Stanislava Lolka 1930/2a, Zábřeh

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Pavel Linhart

Pavel Linhart

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sudkově?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu