Prodej rodinného domu, Zaječí, Dlážděná, 200 m2 (ID: 3441946)

Dlážděná, Zaječí

8 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 508 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zaječí

Informace k domu

Exkluzívně nabízíme k prodeji rodinný dům, který se nachází v centru kouzelné obce Zaječí na Jižní Moravě. Jedná se o vícegenerační dům, který lze využít jak k bydlení tak i k podnikání. Po vstupu do prostorné předsíně se vpravo nachází místnost s kuchyňským koutem a velká kuchyň. Směrem do dvora je orientovaný obývací pokoj. V přízemí se ještě nachází koupelna s WC a sprchovým koutem. Po schodech vcházíme do dalšího patra, kde se nachází menší pokoj, koupelna s vanou a velký obývací pokoj. Ten je vybaven vkusnou kuchyní a směrem do dvora je vstup na balkon s výhledem na zahradu. Podkroví domu slouží jako jeden velký apartmán se spoustou odkládacího prostoru. 

Celý dům je kompletně podsklepený. Najdeme zde prádelnu, kotelnu, posilovnu, komoru a další odkládací prostory. Vytápění domu zajišťuje zánovní plynový turbo kotel. 

Díky těmto dispozicím lze dům po menších úpravách rozdělit na dvě bytové jednotky, popřípadě kombinaci bydlení s pronájmem části domu. 

Velkorysé zázemí nabízí dvůr a zahrada na pozemku za domem. Ten je samostatně přístupný z vedlejší ulice. Na dvoře se nachází budova, která je z části využívaná jako dílna a ve druhé polovině jako letní kuchyňka, s možností využití i k celoročnímu bydlení, tudíž k dalšímu možnému pronájmu apartmánu. 

Díky tomu, že dům i pozemek je tak rozsáhlý, tak zde může najít zázemí i menší vinařství, popřípadě penzion ke krátkodobému ubytování. Pro všechny tyto aktivity je obec Zaječí přímo  stvořena. V posledních letech se i díky vinařství U Kapličky a dalším známým vinařstvím stává z této obce malé Toskánsko, které je turisticky oblíbené a často vyhledávané. Je předpoklad, že tento trend bude pokračovat a narůstat i díky nádherným výhledům na Pálavu, výborným vínem a místním folklórem. 

Doporučujeme osobní prohlídku. 

Parametry domu

Cena
8 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Dlážděná, Zaječí
ID
3314672147
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
610 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SCHMIDT - REALITY

SCHMIDT - REALITY

třída 1. máje 3414/11a, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Erik Lipnický

Erik Lipnický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zaječí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu