Prodej rodinného domu, Drahanovice, 142 m2 (ID: 3459172)

Drahanovice

6 830 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 550 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Drahanovicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům v obci Drahanovice, který prošel téměř kompletní rekonstrukcí, nacházející se v klidné lokalitě ideální pro rodinný život. Střecha byla kompletně renovována před cca 10 lety.

Dům disponuje celkově 4 pokoji, které poskytují dostatek prostoru pro pohodlný a útulný život. V přízemí se nachází garáž, rozlehlá vstupní chodba, plně vybavená kuchyně, koupelna a jeden pokoj. V tomto pokoji je třeba dokončit podlahu.

Z kuchyně máte přímý vstup na terasu, která nabízí nádherný výhled na zahradu a přilehlý rybník. Tato terasa se stává ideálním místem pro odpočinek a relaxaci po náročném dni.

V patře domu najdete dětský pokoj, ložnici a velký obývací pokoj s kuchyňskou linkou. Z obývacího pokoje je opět vstup na terasu, která poskytuje příležitost vychutnat si krásné okolí. Celkově je to prostor, který je vhodný pro rodiny s dětmi i pro ty, kteří rádi hostí přátele a rodinu.

Podlahy domu jsou v kombinaci vinyl + dlažba + koberec.

Vytápění domu je řešeno moderním elektrickým kotlem, který rozvádí teplo do radiátorů. V přízemí domu je navíc podlahové topení s otopným kabelem v kuchyni, v pokoji podlahové topení pomoci ohřevu vody.

Tento dům nabízí skvělou příležitost po maličkých úpravách pro dvougenerační bydlení, s možností využití přízemí a patra nezávisle na sobě. Ideální pro rodiny, které chtějí sdílet domov, ale zároveň si uchovat své soukromí.

K nastěhování od 1.9.2024.

Z důvodu nedodání energetického štítku uvádíme třídu "G". Štítek se právě vypracovává a ihned po jeho dodání bude třída aktualizována.

Více info v RK, zajistíme nejvýhodnější financování.

Parametry domu

Cena
6 830 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Drahanovice
ID
00082
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
142 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
324 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Lemak reality

tř. Svornosti 193/27, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Mgr. Martin Duroň

Mgr. Martin Duroň

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Drahanovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu