Prodej bytu 2+kk, Černý Důl, 45 m2 (ID: 3466928)

Černý Důl

5 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 356 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Černém Dolu

Informace k bytu

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem tohoto moderního horského apartmánu 2+kk o rozloze 45 m2 v srdci Krkonoš.

Investujte do luxusního pohodlí ve výšce 1050 metrů nad mořem, kde se v zimě nemusíte bát, že by nebyl sníh a od jara do podzimu si užijete nádhernou přírodu a nespočet volnočasových aktivit.

Svou polohou na hřebenu mezi Černým Dolem a Pecí pod Sněžkou je přímo dostupný z obou horských středisek po zrekonstruované komunikaci a s parkovacím stáním na povolenku (vydává KRNAP zdarma). V zimě je zajištována doprava rolbou či sněžným skútrem.

Apartmán se nachází na 2. podlaží moderně zrekonstruované budovy s výtahem, která nabízí moderní společné prostory, včetně dětské herny, lyžárny, kulečníku, sauny s bazénkem a vířivky. K tomu je zde celoročně v provozu restaurace s letní terasou.

Apartmán nabízí prostorný obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem a ložnicí s vestavěným patrem pro další lůžka (vejde se tedy i početnější 1 nebo 2 rodiny).

Apartmán je prodáván s veškerým nábytkem a vybavením na fotografiích, rozvody TV a vysokorychlostní internet. Podlahové vytápění s termostaty.

Přímo v komplexu si můžete s dětmi zalyžovat na soukromé sjezdovce s lyžařským vlekem, využít dětské hřiště nebo venkovní posilovnu.

Lyže, horská turistika, a další outdoorové aktivity jsou doslova kousek od Vašeho domu. Přímo v dosahu je přístup do ski areálu Pec pod Sněžkou (cca 5 minut skútrem) a poté ski-busem i do ski areálu Černá Hora/Jánské Lázně. Bydlíte prakticky přímo na běžeckých trasách včetně Krkonošské magistrály v blízkosti.

Tento apartmán nabízí nejen komfortní bydlení, ale také potenciál pro komerční pronájem po celý rok.

Pokud hledáte vhodnou investici a zároveň Vás láká pobývat přímo v srdci Krkonoš, neváhejte a domluvte si prohlídku.

Parametry bytu

Cena
5 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Černý Důl
ID
83
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
45 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
45 m2
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Matrix Reality, a.s.

Václavské náměstí 846/1, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

David  Möhwald

David Möhwald

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Černém Dolu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu