Prodej rodinného domu, Dešná - Dančovice, 155 m2

Dešná, Dančovice

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Dešné

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům dva v jednom!!
Bonusem k tomuto domu je prostor o rozloze 120 m2. Ještě před méně než 10 ti lety byl využíván jako oblíbená obecní hospůdka se samostatným vchodem. Z těchto časů je vybaven kuchyní, a oddělenými sociálkami, které lze zprovoznit po skutečně malých úpravách. Topení na tuhá paliva - např. krbová kamna. Za zmínku jistě stojí klenuté stropy. Je zcela na vás, zda navážete na tuto tradici, zřídíte si soukromý bar, prostor pro pořádání workshopů, nebo třeba kancelář.
Vesnice Dančovice je mj. oblíbenou letní turistickou destinací, jednak pro svou klidnou, přátelskou atmosféru, druhak pro svou polohu – v dosahu je spousta zajímavých míst. Např. Slavonice, Telč, Vranovská přehrada, Bítov. Rakouská hranice je vzdálena pouhých 7 km.
Dům je plně vybaven kvalitním nábytkem a spotřebiči, po domluvě lze cokoliv přenechat.
Můžete opravdu HNED bydlet.

V těsné vzdálenosti (1 km) se nachází plně občansky vybavená obec Dešná. Zde je školka, škola, obchod smíšeným zbožím, autobusová doprava a pošta. Milovníky sportu a přírody potěší 1 km vzdálené jezdecké stáje, cyklostezky, turistické trasy, fotbalové hřiště a tenisové kurty. Také vyhlášený rybník pro sportovní rybáře.



Dům prošel částečnou rekonstrukcí, poslední v roce 2019 a nabízí moderní bydlení s historickým nádechem. Vytápění je zajištěno kotlem na tuhá paliva s rozvodem tepla do radiátorů. Teplou vodu zajišťuje elektrický bojler. Elektroinstalace je provedena v mědi a okna jsou nová, plastová. Vodovodní potrubí je plastové, dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci.



Původní stavení z roku cca 1920 má smíšené zdivo a na pozemku se nachází studna hluboká 25 metrů, která poskytuje užitkovou vodu. Nemovitost je také částečně podsklepena.
Příjemným překvapením je zděná udírna. Dvůr je prostorný, travnatý, zcela oplocený, s ovocnými stromky. Za 10 min jste pěšky v lese.


Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a staňte se součástí této celoročně klidné, idylické obce. Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.



S výhodným způsobem financování vám rád pomůže náš finanční specialista.

Váš realitní parťák ve světě nemovitostí.

Parametry domu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
21. 3. 2024
Adresa
Dešná, Dančovice
ID
00122
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
325 m2
Podlahová plocha
155 m2
Plocha nemovitosti
1188 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXAMO

Pražská 1599/19, Znojmo

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Tomáš Svačina

Tomáš Svačina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dešné (okr. Jindřichův Hradec)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu