Prodej pozemku pro bydlení, Osice, 665 m2

Osice

2 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 821 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Osicích

Informace k pozemku

Hledáte pozemek pro výstavbu rodinného domu? Toužíte po bydlení na vesnici, ale v blízkosti velkého města s bohatou občanskou vybaveností? Pak mrkněte na tuto nabídku!

V Osicích nedaleko Hradce Králové Vám nabízíme ke koupi stavební pozemek pro výstavbu rodinného domu o celkové výměře 665 m2. Součástí prodeje je dále podíl o velikosti ideálních 1/4 na sousedním pozemku, který slouží jako příjezdová cesta z hlavní komunikace a parkovací stání. Jeho celková výměra je 225 m2. Je zde položena zámková dlažba.

K pozemku je přivedeno na pojení na elektřinu - elektropřípojka, plyn, obecní vodovod a obecní kanalizaci. V blízkosti pozemku probíhá i vedení optické sítě CETIN, takže je i možnost napojení na optiku.

Pozemek se nachází v okrajové části obce Osice. Její poloha je velice výhodná, protože v její těsné blízkosti probíhá dálnice D11. Po ní je skvělá dopravní dostupnost jak do Hradce Králové, Pardubic, tak do Prahy. Osice nabízejí svým obyvatelům základní občanskou vybavenost - pošta, mateřská a základní škola, obchod s potravinami, hostinec a knihovny. Kompletní občanská vybavenost se širokou škálou služeb nalezneme ve 13 km vzdáleném Hradci Králové.

Hrajete si s myšlenkou, že by se na tomto pozemku mohl nacházet Váš budoucí domov? Pak neváhejte, zavolejte mi a domluvme se na společném setkání, kde Vám mohu předat spoustu materiálů důležitých pro Vaše rozhodnutí. Těším se na společné setkání!

Parametry pozemku

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Osice
ID
211-NP03864
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
665 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Miroslava Havlová, DiS.

Bc. Miroslava Havlová, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Osicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu