Prodej vícegeneračního domu, Pavlíkov, 170 m2

Pavlíkov

5 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 782 Kč /za měsíc

(včetně právního a hypotečního servisu)

Prémioví partneři v Pavlíkově

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji vícegenerační nemovitost - konkrétně dva samostatné domy s jedním číslem popisným a jedním dvorem situovaný v klidné části malebné obce Chlum u Rakovníka, okres Rakovník.

1. dům je ideální pro rodiny s dětmi, kteří hledají bezpečné a rodinné prostředí. Poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu. Dům je přízemní s možností dalšího využití podkroví.
2. dům - roubenka může sloužit pro širší rodinu nebo i na pronájem.

Velká zahrada nabízí prostor pro hry a zábavu, relaxaci. Doplňkové stavby - stodola a dílna jsou v původním stavu. Zde je možné vybudovat např. truhlářskou dílnu....

Nemovitost je vhodná jak k bydlení, tak i k podnikání a nabízí mnoho možností pro vytvoření skvělého rodinného domova. Objekt je však ve stavu před rekonstrukcí, což umožňuje novým majitelům přizpůsobit si ho dle svých představ a potřeb. Celková zastavěná plocha činí asi 200m², užitná plocha 170m² a celková plocha parcely dosahuje 1872m². Nyní pracujeme na legalizaci staveb a také souladu s katastrální mapou. Vše už je téměř připraveno.

Prostředí kolem domu je klidné a bezpečné, ideální pro děti, které rády tráví čas venku a ve společnosti zvířat. Nemovitost nabízí skvělou příležitost pro vytvoření pohodlného a bezpečného domova pro celou rodinu.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
5 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního a hypotečního servisu
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Pavlíkov
ID
0023-NP07870
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1872 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Květuše Kostelecká

Květuše Kostelecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Pavlíkově?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu