Prodej rodinného domu, Sulice - Želivec, Platanová, 75 m2

Platanová, Sulice, Želivec

10 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 708 Kč /za měsíc

(cena včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Sulicích

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji domek s velkou příjemnou zahradou, garáží, 18 km od stanice metra.
Dům byl postaven v roce 1960, od té doby byl upraven do současné podoby - v podkroví byla vestavěna ložnice, byl zaveden plyn, rozvedeno topení, dům byl zateplen, vyměněna okna, pořízena nová kuchyně a koupelna.
Z předsíně se vchází do pokoje s kuchyňským koutem, zde se nachází gauč, jídelní stůl se židlemi, kuchyně je vybavena plynovým sporákem i myčkou nádobí.
V přízemí se nachází obývací pokoj s kamny na dřevo, jejichž teplo stačí na vytopení přízemí a vytváří příjemnou atmosféru. Z předsíně vede vchod do nové koupelny, je zde prosklený sprchový kout walk-in, WC, umyvadlo, ohřevný žebřík, skřínka, plynový kotel a pračka.
Přízemí je vybaveno spíží a malou komorou, odkud se dá sejít do malého sklepa.
Po schodišti se vejde do podkroví, kde byla vestavěna ložnice se vstupem na balkon, větší část podkroví zůstala ještě nevyužita a nachází se zde půda. Tato část vybízí k dostavění dalšího pokoje. Vedle ložnice byl kout s malými vstupními dveřmi využit jako šatna.
Dům je vybaven požárním hlásičem i alarmem. Je napojen na obecní vodu i kanalizaci, převážně je ale v domě využívána voda z vlastní studně.
Pozemek obdélníkového tvaru cca 20 x 50 m je příjemně rovinatý, oplocen, s příjezdem po zpevněné komunikaci. Parkovat lze před plotem či na pozemku na zpevněném stání, případně v garáži za domem, ta je v současné době využita jako sklad a dílna.
Za domem se nachází i kryté posezení, směrem k východu, kde se za pozemkem nachází louka s prvky pro dětské využití - obecní park Želivec. Na pozemku je malý skleník, kompostér od obce, sudy na dešťovou vodu, přístřeší na palivové dřevo.
Nemovitost se nachází na kraji obce v klidné části, silnice vedoucí k domu je užívána jen pro obyvatele. Je ve vzdálenosti cca 20 km z Prahy 4, do Prahy se dá dojet i autobusy 335, 339, 337, přes den s půlhodinovými intervaly k metru Budějovická.
Náklady na energie se pohybují kolem cca 2.500,-Kč/měs.
Dům bude příjemným bydlením pro malou rodinu v dosažitelné vzdálenosti od Prahy a pro ty, kteří mají rádi zahradu a ocení klidné místo a nízké náklady.

Parametry domu

Cena
10 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Platanová, Sulice, Želivec
ID
022-NP02736
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
75 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
73 m2
Podlahová plocha
75 m2
Plocha nemovitosti
1002 m2
Plocha zahrady
1002 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
150 kWh/m2 za rok
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Lucie Svobodová

Ing. Lucie Svobodová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sulicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu