Prodej rodinného domu, Lázně Toušeň, Pražská, 55 m2

Pražská, Lázně Toušeň

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc

(včetně právních služeb a provize, měsíční náklady na energie cca 4 tis Kč)

Prémioví partneři v Lázních Toušeni

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte nový domov pro sebe a svou rodinu? Toužíte po klidu a soukromí, ale zároveň chcete být blízko přírody a mít dobré spojení do Prahy? Pak je náš rodinný dům v Lázních Toušeň přesně pro vás. Nabízíme k prodeji útulný rodinný dům 2+1 s užitnou plochou 57 m², který prošel kompletní rekonstrukcí. Kromě toho vám nemovitost nabízí vlastní pozemek a garáž, což je ideální kombinace pro pohodové bydlení.

Dispozice a vybavení domu
Dům disponuje příjemným rozložením prostor, kde najdete obývací pokoj s krbem, který je srdcem domu a poskytuje teplý prostor pro rodinné chvíle. Kuchyň je propojena s jídelnou a nabízí dostatek prostoru pro vaření i stolování. Ložnice poskytuje klidné zázemí pro odpočinek. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a novou sanitou, což zaručuje maximální komfort. Navíc, pod domem se nachází malý sklep, ideální pro uchování potravin nebo jiných potřeb.

Poloha a okolí
Dům se nachází v klidné části městyse Lázně Toušeň, daleko od hlavních silnic, což garantuje klidné bydlení bez rušivých prvků. Městys leží v krásném prostředí mezi Čelákovicemi a Brandýsem nad Labem, s dobrou dopravní dostupností do Prahy. Lázně Toušeň jsou známé svými slatinnými lázněmi, které přispívají k jedinečné atmosféře tohoto místa. Blízkost řeky Labe a Jizery nabízí bohaté možnosti procházek a aktivního odpočinku v přírodě.

Stav a vybavení
Dům prošel před deseti lety kompletní rekonstrukcí, včetně rozvodů, zateplení, výměny oken a mnoho dalšího. Krb v obývacím pokoji zajišťuje teplo a útulno po celý rok. V domě je příprava pro připojení k zemnímu plynu, což dává novému majiteli možnost dalšího vytápění. Garáž s automatickými vraty zajišťuje bezpečné parkování pro váš automobil.

Nabízíme vám
Útulný rodinný dům 2+1 s užitnou plochou 57 m²
Kompletně zrekonstruovaný včetně rozvodů, oken a vytápění
Vlastní pozemek a samostatná garáž
Klidná lokalita s výbornou dostupností do Prahy
Příležitost procházek a aktivit v přírodě díky blízkosti řeky Labe a Jizery

Pokud vás naše nabídka zaujala a chtěli byste se o domu dozvědět více nebo si jej prohlédnout, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme veškeré další informace a domluvíme prohlídku. Těšíme se na vaši návštěvu a doufáme, že si v našem domě najdete nový domov, kde budete šťastní.
Možnost financování HÚ, s kterým Vám rádi pomůžeme. Více u makléře nabídky.

Parametry domu

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právních služeb a provize, měsíční náklady na energie cca 4 tis Kč
Aktualizováno
10. 5. 2024
Adresa
Pražská, Lázně Toušeň
ID
0061-NP02599
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
57 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
55 m2
Plocha nemovitosti
184 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you II

Kolbenova 942/38a, Praha, Vysočany

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Petr Hloušek

Ing. Petr Hloušek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Lázních Toušeni?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu