Prodej rodinného domu, Liberec, Polní, 148 m2

Polní, Liberec XIII-Nové Pavlovice - Liberec (nečleněné město)

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Jedná se o rodinný dům v zajímavé lokalitě v hranicích města Liberce ve Stráži nad Nisou (Stráž je ze všech stran obklopena libereckými čtvrtěmi). Dům sousedí s druhou polovinou dvojdomu, obě části jsou ale právně rozděleny a každý má své číslo popisné a vlastní vchod. Ve společné zahradě je pro každý dům vyhrazena část k privátnímu užívání. Dům může sloužit jako dvougenerační nebo je možné rozdělení na dvě bytové jednotky – až 4+1 + terasa v přízemí (cca 81 m2 + terasa 20 m2) a až 3+kk (s možností druhé terasy) v prvním patře (cca 67 m2). Terasa v přízemí slouží zároveň jako kryté stání pro auto. V suterénu se nachází dílna (cca 24 m2) . V přízemí byla započata kompletní rekonstrukce (vyklizení, odstranění omítek, odvoz suti,...), první patro před rekonstrukcí. Do současné doby bylo provedeno odkopání k základové spáře a vložení nopkové izolace a štěrkového zásypu.

V zahradě (967 m2) se dále nachází dřevěná kůlna, která je také rozdělena na dvě části a je k užívání oběma majiteli. K této zahradě ještě majitel přidá část druhé zahrady, která je přístupná přes cestu pro pěší u domu ve velikost cca 220 m2.

V současné době je vytápění zajištěno ústředním vytápěním napojeným na plynový kotel a je také možnost vytápět lokálními kamny na pevná paliva. Teplá voda zajištěna kombinovaným plynovým kotlem a u umyvadla malý elektrický zásobníkový ohřívač. Dům má vlastní studnu a schválenou přípojku na městskou vodu. Kanalizace svedena do veřejné kanalizace (nově vybudovaná přípojka).

Jedná se o klidnou lokalitu ve stávající zástavbě s možností parkování přímo na dvoře. Veškerá občanská vybavenost ve vzdálenosti do 400 m (ZŠ, MŠ, MHD, vlaková zastávka, pošta, úřad, kavárna, pekařství, velké supermarkety pak v blízkém Liberci. Nájezd na R35 vzdálený 3 minuty jízdy.

Parametry domu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Polní, Liberec XIII-Nové Pavlovice - Liberec (nečleněné město)
ID
N1782
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
192 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Plocha budovy
141 m2
Podlahová plocha
148 m2
Plocha nemovitosti
1108 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REHYPEX, s.r.o.

REHYPEX, s.r.o.

Veleslavínova 208/9, Liberec III-Jeřáb

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Ing. Petr Plaček

Ing. Petr Plaček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu