Prodej rodinného domu, Vysoký Újezd, 270 m2 (ID: 3506214)

Vysoký Újezd

25 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 123 904 Kč /za měsíc

(Paušální odměna 999 000 Kč bez DPH jako rezervační poplatek bude připočítána k ceně.)

Prémioví partneři v Vysokém Újezdu

Podlahy

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji čerstvou novostavbu samostatně stojícího zděného dvoupodlažního rodinného domu se zahradou, terasami a dvougaráží.

Dům se nachází ve vyhledávané a klidné lokalitě v blízkosti významného golfového hřiště a v sousedství dalších nově budovaných rodinných domů v obci Vysoký Újezd, za Rudnou u Prahy, s dopravní dostupností po dálnici do Prahy. Plocha domu je cca 270 m2. Pozemek je rovinatý a má celkovou výměru 882 m2. Před pozemkem a za pozemkem jsou stavební uzávěry a zeleň.

Nemovitost o dispozici 5+kk+2G s terasami je těsně před dokončením a před kolaudací. Dům stavěl pro sebe majitel stavební firmy, je tak zárukou kvalitního provedení z nejlepších dostupných materiálů. Je vysoce nadstandardně vybaven například chytrou domácností Loxone v plném provedení, která ovládá osvětlení, reproduktory, žaluzie s inteligentním měřením světla a větru, elektroinstalaci, zabezpečení, elektrické ovládání inteligentních dveří, plnou klimatizaci a další rozvody po celém domě včetně kamerového systému a přípravy na elektrické ovládání pergoly. Dům je tak o hodně úspornější. Navíc je zateplen nadstandardně mocnou tepelnou izolací a má rekuperaci vzduchu, distribuci textilií do prádelny šachtou, inteligentní blokaci a ovládání vody s filtrací, datové rozvody a vysokorychlostní internet, obklad v imitaci dřeva trvanlivým materiálem a mnoho jiných chytrých řešení. V pozemku je zabudována velká nádrž, do které je svedena dešťová voda s dopouštěním z vodovodního řadu s přípravou na závlahu, přípravou na bazén a kabelovou přípravou na obsluhu možného zahradního domku. Dům je vytápěn podlahovým vytápěním s tepelným čerpadlem a má přípravu rozvodů na fotovoltaickou elektrárnu včetně rozvaděče s přípravou na baterii a nabíjení elektrických automobilů. Na pozemku se nachází veškeré přípojky, včetně plynu, který není použit.

Na nemovitosti vázne dlouhodobý hypoteční úvěr se zůstatkem cca 9 mil. KČ s mimořádně nízkou úrokovou sazbou 2,49 % p.a., kde končí fixace přibližně za 5 let a který by bylo možné převzít jako částečné financování koupě nemovitosti novým vlastníkem, nebo lze tento úvěr ukončit.

Dům se prodává ve stavu těsně před dokončením, v jakém se nyní nalézá, také z důvodu případných odlišných požadavků nového vlastníka zejména na podlahovou krytinu, jejiž vrstva většinou ještě není položena. Dlažba je však zakoupena a je k dispozici v ceně nemovitosti. Součástí kupní ceny budou dokončeny již pouze zpevněné plochy na pozemku a oplocení mezi sousedy, mimo vjezdové brány a navazujícího oplocení před domem.

V případě zájmu je možné zajistit úplné dokončení a vybavení nemovitosti "na klíč".

Tento dům je svojí příhodnou velikostí, dispozicí a zejména polohou vhodný jak k vlastnímu bydlení, tak jako investice k uložení peněz.

Prodávající si vyhrazuje právo na rozhodnutí prodat dům podle jím zvolených kritérií a za nejvyšší nabízenou cenu. Pokud by část kupní ceny měla být hrazena úvěrem, je to možné prostřednictvím určeného specialisty.

Parametry domu

Cena
25 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Paušální odměna 999 000 Kč bez DPH jako rezervační poplatek bude připočítána k ceně.
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Vysoký Újezd
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
270 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
882 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

REALITY A FINANCE / REAF.CZ

REALITY A FINANCE / REAF.CZ

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vysokém Újezdu (okr. Beroun)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu