Prodej rodinného domu, Třinec - Osůvky, 202 m2 (ID: 3510946)

Třinec - Osůvky, okres Frýdek-Místek

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Třinci

Informace k domu

Prodej dům Rodinný, 202m², Třinec, Osůvky

Představuji vám jedinečnou nabídku prodeje atraktivního domu o dispozici 4KK, který svou lokalitou, dispozicí a vybavením předčí všechna vaše očekávání. Dům se nachází v lukrativní a dobře dostupné části Třince-Osůvky a je ideální pro ty, kteří hledají místo pro relaxaci a odpočinek, a zároveň chtějí mít snadný přístup k městské infrastruktuře.

Na první pohled vás zaujme velká, udržovaná zahrada, která obklopuje celý dům. V ní najdete nejen bazén se solárním ohřevem pro osvěžení během horkých letních dnů, ale i malebné jezírko, které dodává celému prostoru jedinečnou atmosféru. Pro milovníky venkovního posezení je k dispozici pergola, která poskytuje stín během slunečných dní. K praktickému využití slouží zděná garáž a zahradní domek, který může sloužit jako úložný prostor nebo místo pro vaše koníčky. Dům je podsklepený, což nabízí další úložné prostory nebo prostor pro vaše hobby.

Před 4 lety došlo ke kompletní rekonstrukci vnitřních místností, elektřina je provedena v mědi a voda v plastu. Dům byl obkopán a na ½ domu byla použitá injektáž, došlo k výměně oken, k zateplení střechy, nové vnitřní omítky a sadrokartonové stropy.

Dům je napojen na obecní vodovod s možností přepojení na vlastní studnu, odpadní vody jsou svedeny do septiku. K vytápění slouží ekologický kotel Likotherm Bio na peletky a ohřev vody je pomocí bojleru.

Zaujal vás tento dům? Neváhejte mi zavolat a domluvit si termín prohlídky.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Třinec - Osůvky, okres Frýdek-Místek
ID
0331
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
202 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
403 m2
Plocha nemovitosti
1609 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Gabriela Berbrová

Gabriela Berbrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Třinci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu