Prodej rodinného domu, Zdětín, 80 m2

Zdětín

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Zdětíně

Informace k domu

Toužíte po útulném domě s krásnou zahradou, kde si můžete užívat rodinného života? Tak právě tento dům v obci Zdětín je přesně to, co hledáte.

Rodinný dům je dispozičně řešen jako 3+kk a stěžejním prvkem je prostorná kuchyně spojená s obývacím pokojem, vytvářející společný prostor o ploše cca 36 m². Ovšem to není vše, co tento dům nabízí. Velkým lákadlem je nádherná zahrada, přístupná přímo francouzskými dveřmi z kuchyně, která vám poskytne místo nejen pro odpočinek, ale i pro rodinné aktivity a relaxaci.

Celková plocha pozemků činí 942 m2 a zahrnuje samotný dům, zahradu i garáž/kůlnu s malým sklepem.

Dispoziční rozložení domu:
Ze vstupní chodby domu se dostanete do ložnice, technické místnosti, spižírny, komory a velké koupelny s vanou a zděným sprchovým koutem. Dále je vstup do velkého prostoru kuchyně s obývacím pokoje, kde je prostorná kuchyňská linka, bar, jídelní kout i velká sedací souprava. Terasa, orientovaná na jih, je přímo přístupná z kuchyně a nabízí možnost relaxace na čerstvém vzduchu.

Dům disponuje také dalším prostorem, který umožňuje rozšíření obytného prostoru o další místnost. Dále poskytuje rozlehlý půdní prostor, ideální jak pro uložení věcí, tak i pro další možnosti využití.
Kromě toho se na pozemku nachází samostatná budova, v současné době využívaná jako garáž/kůlna o rozloze 74 m², avšak s potenciálem přeměny na další bydlení.

Základní informace o domě

- dispozice 3+KK
- užitná plocha domu je 80 m2
- celková plocha pozemku 942 m2
- ohřev vody – bojler
- topení – plynový kotel
- v koupelně podlahové topení

Dům je postaven ze smíšeného zdiva a disponuje plastovými okny s dvojskly. Elektrická instalace je nové vyvedena v mědi. Dům je napojen na veřejný vodovod a lze jej napojit na nově vybudovanou veřejnou kanalizaci, která je na hranici pozemku. Krov je původní a střešní krytina je z pálených tašek.

Co se týče nákladů na bydlení, elektrická energie činí přibližně 2 000 Kč/měsíc, plyn 2 000Kč/měsíc a voda 350 Kč/měsíc.

Pokud hledáte svůj vysněný domov, přijďte se podívat, třeba právě tento bude tím pravým pro vás.

Parametry domu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Zdětín
ID
1204
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
80 m2
Patro
1.
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
193 m2
Plocha nemovitosti
862 m2
Plocha zahrady
749 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace, Septik
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo OSTROV REALIT

OSTROV REALIT

Stanislava Lolka 1930/2a, Zábřeh

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Mgr. Tereza Francová

Mgr. Tereza Francová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zdětíně (okr. Prostějov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu