Pronájem bytu 2+1, Olomouc, Dobrovského, 74 m2 (ID: 3522031)

Dobrovského, Olomouc

20 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez poplatků, včetně provize)

Prémioví partneři v Olomouci

Informace k bytu

U TÉTO NEMOVITOSTI NEPLATÍTE PROVIZI RK! Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme pronájem prémiového nového bydlení v podobě nadstandardního bytu 2+1 o celkové výměře 74 m2, situovaného v 5. NP kompletně a vkusně zrekonstruovaného cihlového činžovního domu s výtahem v blízkosti centra Olomouce, na ulici Dobrovského. Jedná se o nadstandardní a moderní bydlení v blízkosti centra města a současně v dosahu městského parku. Tento byt 2+1 se pronajímá jako nezařízený (možno i kompletně vybavit novým moderním nábytkem). Byt sestává ze vstupní chodby, dvou samostatných pokojů, prostorné kuchyně vybavené kuchyňskou linkou (lednice s mrazákem, myčka, vestavěná elektrická trouba, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, digestoř – všechny tyto spotřebiče ve vysoké kvalitě), koupelny se sprchovým koutem, která je vybavena praktickou skříňkou pod umyvadlem, zrcadlem a pračkou, dále samostatná toaleta. V celém domě byla použita kvalitní plastová okna s trojskly, která zaručují tiché a kvalitní bydlení i pro náročné klienty. V pokojích dřevěná podlaha, v koupelně a na toaletě dlažba. K bytu náleží i sklep v suterénu domu. Cena je uvedena bez záloh na vodu a teplo ve výši 1.000 Kč / měsíc + elektřina a plyn, které budou přepsány na nájemníka. Při podpisu smlouvy se skládá vratná jistota ve výši jednoho měsíčního nájmu. Byt je k dispozici ihned.
K parkování lze využít parkovací dům vzdálený cca 1 km od ulice Dobrovského, viz odkaz Central Parking Olomouc - Car Park (parkopedia.cz). Veškeré doplňující informace Vám rádi sdělíme na vyžádání.

Parametry bytu

Cena
20 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez poplatků, včetně provize
Aktualizováno
13. 5. 2024
Adresa
Dobrovského, Olomouc
ID
318/24
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
74 m2
Patro
5. z 6
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo metr2 reality s.r.o.

metr2 reality s.r.o.

Litovelská 1340/2C, Olomouc, Nová Ulice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Míla Vlčková, DiS.

Míla Vlčková, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu