Prodej rodinného domu, Praha - Smíchov, Zdíkovská, 263 m2

Zdíkovská, Praha, Smíchov

26 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 126 291 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k domu

Toužíte po prostorném rodinném domě s velkou garáží a útulnou zahradou na atraktivním klidném místě obklopeném zelení a přitom kousek od administrativního a historického centra Prahy? Pak vám exkluzivně nabízím dvoupatrový rodinný dům s krásným výhledem, jižně orientovanou zahradou a dvougaráží na Praze 5 - Smíchově. Tento řadový dům se třemi bytovými jednotkami o podlahové ploše 263 m2 a 275 m2 velikou zahradou se vzrostlými okrasnými keři a dominantním jehličnanem, se nachází ve Zdíkovské ulici.


V přízemí domu je kromě dvougaráže s novými lamelovými dveřmi a technického zázemí s plynovým kotlem z roku 2021, také bytová jednotka 1+1 (35 m2) se vstupem na terasovitou zahradu. V prvním a druhém patře jsou pak situovány 2 bytové jednotky o dispozici 3+1 (72 m2) s jižně orientovanými lodžiemi (8,5 m2), ze kterých je krásný výhled na Prahu. Dům, který byl v roce 1986 postaven z panelů a cihel, je v původním zachovalém stavu a umožňuje okamžité nastěhování. Nabízí se však také varianta kompletní rekonstrukce s možností změny dispozičního uspořádání a případného využití pro podnikání (kancelář, ordinace ...).


Největší předností tohoto domu je jeho poloha, protože se nachází v klidné ulici nedaleko malebných parků Ladronka a Klamovka. Ty umožňují venkovní sportovní vyžití stejně, jako blízké tenisové kurty, nebo plavecký bazén a atleticky areál na Strahově. Nedaleko jsou také historické Hradčany, nebo Petřín a Malá Strana.
Autem se odsud dostanete do centra za 15 min. a MHD do 30 min.


Tuto nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme zdarma vyřídit u Vámi preferovaného finančního ústavu. Vřele doporučuji prohlídku, kterou vám mohu poslat i ve virtuální podobě.

Parametry domu

Cena
26 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 6. 2024
Adresa
Zdíkovská, Praha, Smíchov
ID
00539
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
336 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
112 m2
Podlahová plocha
263 m2
Plocha nemovitosti
434 m2
Plocha zahrady
275 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Alexander Koenigstein

Alexander Koenigstein

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu