Prodej pozemku pro bydlení, Šumperk, 1771 m2

Šumperk

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena včetně právních služeb a provize RK)

Prémioví partneři v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k pozemku

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi stavební pozemek s komerčním objektem (stavba občanské vybavenosti) nacházející se u křižovatky ulic Lidická a 8.května v Šumperku s širokou škálou využití nebo možností přestavby s označením plochy ,,P23" v souladu s platným územním plánem města Šumperk. Celková výměra pozemků činí 1771 m2 s užitnou zastavěnou plochou cca 650 m2. Jedná se o starší objekt s pozemky, kde se v historii provozovaly pivní lázně s bazénem, později autosalón, různé provozovny s širokým využitím služeb (kosmetika, kadeřnictví, masáže aj), dále prodejny s různou nabídkou sortimentu. Komerční objekt má 1.NP, částečně podsklepen, přístupy jsou zachovány z obou uvedených ulic do různých částí budovy včetně vstupu na nádvoří. Budova je napojena na veškeré inženýrské sítě (kanalizace, voda, elektřina, plyn). V současné době je v otevřeném provozu pouze pronajatá část komerčního objektu v zadní části budovy, jako místní hospůdka s přístupem pro pěší z ul. Lidická.

Dle platného územního plánu města Šumperk je pozemek zařazen v ploše označené č. 353 s využitím plochy ,,SX" určen k využití jako rozvojové území pro plochy smíšené obytné (městské subcentrum ,,SC") s nestanoveným hlavním využitím a dále s přípustným využitím pro bydlení nebo související, podmiňující, doplňující nebo nerušící využití, zejména občanské vybavení, veřejné prostranství, zemědělskou činnost, dopravní a technickou infrastrukturu a další záměry blíže specifikované v textové části územního plánu, přičemž součástí územního plánu je uvedeno i podmíněně přípustné využití a nepřípustné využití.

Doporučujeme společnou konzultaci případného budoucího záměru využití v souladu s příslušným odborem strategického rozvoje, ÚP a investic, oddělení územního plánování v Šumperku.

Rádi Vás provedeme touto investičně zajímavou nemovitostí. V případě Vašeho zájmu o zajištění prohlídky této nemovitosti včetně informace o nabízené ceně či další bližší informace kontaktujte makléře nabídky.

Zajistíme Vám možnost financování koupě této nemovitosti – bezplatná konzultace s naším finančním poradcem. Více fotografií najdete na webových stránkách RE/MAX.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právních služeb a provize RK
Aktualizováno
27. 2. 2024
Adresa
Šumperk
ID
160-NP02293
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha budovy
1732 m2
Plocha nemovitosti
1771 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX MONARCHA

RE/MAX MONARCHA

Masarykova třída 105/29, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Bc. Karel Fiala

Bc. Karel Fiala

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Šumperku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu