Obrňte se před horkými dny ventilátorem

Komentáře: 0

Horké letní dny jsou předzvěstí nejen prázdnin a dovolené u vody, nýbrž i vlhkého oblečení a krůpěje potu na čele. V kanceláři, v továrních halách i v domácnostech se mnohdy vzduch ani nehne a mít stále otevřená okna není zrovna ideální volbou. Jednak vás stále ruší hluk z ulice, jednak si do místnosti pouštíte horko a ten otravný hmyz také není nic, o co byste mohli stát. Ventilátory vám mohou pomoci.

Ventilátory na stůl nezaberou místo

Na trhu je možnost výběru různých druhů ventilátorů. Malé větráky na stůl oceníte nejspíš především v kanceláři. Jejich devízou, kromě úspory místa, je samozřejmě cena. Za málo peněz se vám dostane hodně muziky. Nebo lépe řečeno chladného vzduchu. Ventilátory mívají několik stupňů rychlosti, proto se nemusíte obávat poletujících papírů po kanceláři, otočná hlava zase zajistí ochlazení vzduchu v celém prostoru. Jistě, že disponují i bezpečnostními prvky, jakými jsou mřížky proti nenechavým prstíkům dětí a ochrana proti přehřátí.

Stojací ventilátory mohou být i designovou záležitostí

Do větších místností, případně například výrobních hal, skladů a podobně je vhodné umístit stojací ventilátory. Jsou snadno přenosné, v cenovém rozmezí se najdou i ti spořivější z vás, a navíc můžete vybírat nejen na základě různých funkcí větráku, ale i podle jeho vzhledu. Slyšeli jste o sloupovém ventilátoru Kanlux? Jde o takovou delikatesu mezi stojacími ventilátory. Báječně vypadá, svými rozměry nezabere téměř žádné místo a rozmanité technické vlastnosti vás dostanou do kolen. Jestliže jste dosud váhali s pořízením větráku kvůli hluku, pak sloupový ventilátor je pro vás to pravé. Jeho provoz je tichý. Navíc disponuje přednastavenými režimy, třeba na noční spánek. A dálkový ovladač je pověstnou třešinkou.

Ventilátory pomohou proti vlhku v koupelně

Pro své vlastnosti bývají ventilátory hojně používány nejen v období léta jako ochlazovač vzduchu. K jejich atributům patří i pomoc v koupelnách k odstranění nežádoucí vlhkosti a případného vzniku plísní. Ventilátory do koupelny se dají snadno přidělat na zeď i do stropu. Některé jsou vybaveny automatickou žaluzií a zapnete je jednoduše prostřednictvím spínače na světlo. Snadné, praktické, účelné.

Nabídka nemovitostí

Nové články