zahradni-domek-partytube-p39995

Jak vybrat zahradní domeček? Stačí se řídit těmito radami

Komentáře: 0

Zahradní domeček se stává nenahraditelnou součástí zahrady, protože má široké využití. V letním období si v něm užijí spoustu zábavy děti, zatímco v zimním do něj uschováte veškeré zahradní vybavení a nástroje. Samozřejmě záleží na velikosti, jakou zvolíte. Při výběru byste měli zohlednit nejen vzhled a cenu, ale také praktické vlastnosti.

zdroj: skluzavky.cz

Jestliže jste zatoužili po nějakém zahradním stavení, ovšem chcete se vyhnout zdlouhavému papírování a vyřizování stavebního povolení, sáhněte po dřevěném řešení.

Před koupí domečku byste měli myslet na několik věcí

Dřevěný domeček se nevyplatí vybírat narychlo, protože potom byste mohli litovat, že jste sáhli po nepraktické a malé variantě. Promyslete si, k čemu domeček poslouží. Důležité je, aby se designem hodil do celkového stylu zahrady. Jestliže máte i zahradní nábytek ze dřeva, doporučujeme sáhnout po dřevěné verzi, neboť tento materiál přirozeně do zahrady zapadne. Pokud jste sáhli po plastovém zahradním nábytku, můžete zvolit i plastový domeček.

Jestliže plánujete do domečku uschovat sekačku a další zahradní nářadí, zvolte spíše větší rozměry, protože je možné, že by se vám dovnitř nevlezlo všechno, co byste chtěli.

Domeček poslouží i k přespání

Bohužel, v některých rodinných domech není tolik místa, abyste mohli přivítat i nějaké nocležníky. Během letních prázdnin k přespání poslouží právě zahradní domeček. Dokonce jsou některé tepelně izolované, a tak v nich ubytujete hosty i za chladnějšího počasí.

Jestliže hledáte vhodného prodejce zahradního vybavení, doporučujeme podívat se na pestré produktové portfolio společnosti Skluzavky.cz, v němž najdete vše od houpaček přes hřiště až po domečky. Více informací na webu prodejce. Jedná se o ryze českou firmu, která vás potěší i příjemnými cenami.

Nabídka nemovitostí

Nové články