180126_1199_FINAL_cam01A_print

U Riegrových sadů v Praze 2 rostou luxusní byty s výhledy na Prahu a pěší dostupností do centra

Komentáře: 0

Přestože je Praha velice rušné město, najdou se zde i klidné lokality, přičemž jednou z nich jsou Vinohrady, odkud se otevírá nádherný výhled na Staré Město a Hradčany. Před nedávnem byla právě v Praze 2 zahájena výstavba developerského projektu Rezidence Churchill, jenž vzniká pod taktovkou známého architektonického studia Aukett Architects.

Všech padesát sedm bytů se vyznačují prostorností, moderními dispozicemi a vysokým standardem. V rezidenčním domě, do něhož se první obyvatelé nastěhují na konci jara 2020, si přijdou na své jak náročné rodiny s dětmi prahnoucí po vzdušném čtyřpokojovém bytě, tak i skromní jedinci toužící po komornějším bytě s panoramatickým výhledem na metropoli. Zájem o luxusní byty je vskutku nevídaný, a to platí i o novostavbu Rezidence Churchill, která na trh přinesla 57 prémiových bytů. Pokud zadáte do vyhledávače frázi „prodej bytů Praha Vinohrady“, už se vám nabídnou i byty z právě realizované výstavby Rezidence Churchill.

Co všechno lokalita nabízí?

Lokalita je dnes hlavním kritériem výběrů nového bydlení. Najít místo, kde se snoubí pěší dostupnost centra s blízkostí parku není úplně jednoduché, ale přesto taková místa v Praze ještě jsou. Jedním z nich jsou pražské Vinohrady.

Jsou proslulé svou ojedinělou atmosférou. Zároveň lokalita nabízí bohaté sportovní a kulturní vyžití. Samotný rezidenční dům je stavěn v Italské ulici nedaleko známých Riegrových sadů. Dobře dostupná je Vinohradská třída lemovaná mnoha značkovými obchody. Snadno se dostanete také na náměstí Míru s mnoha restauracemi a životaplnými bary.

Během několika minut se z rezidence dostanete na Staroměstské náměstí, Pařížskou ulici či do populárního Bugsy’s Baru.

Jaké byty jsou k dispozici?

Všechny byty z Rezidence Churchill patří do kategorie luxusní byty Praha. Disponují nadstandardními koupelnami se zapuštěnými umyvadly a značkovým vybavením. Punc unikátnosti místnosti vtiskl velkoformátový obklad. Součástí bytů jsou balkony, lodžie či terasy, jejichž chloubou jsou palubky z tropického dřeva. V přízemí mají byty k dispozici zatravněné zahrady.

Působivá jsou hliníková francouzská okna, odkud je nádherný výhled na hlavní město na Národní muzeum a z vyšších pater také na siluetu Hradčan. Přestože jsou okna velká, nabízí dokonalou izolaci od hluku díky použitému trojsklu. Byty v Rezidenci Churchill jsou řešeny ve vysokém standardu kvality a provedení, tak aby splňovaly náročné požadavky a moderní prvky trendy bydlení.

Nabídka nemovitostí

Nové články