move-2481718_1280

Chcete se stěhovat? Důkladně se na to připravte

Komentáře: 0

Pokud jste si koupili rodinný domeček, do něhož se máte příští týden konečně stěhovat, zřejmě přemýšlíte, jak zorganizovat celé stěhování, protože se jedná o poměrně stresovou situaci. Jestliže se však chcete vyhnout hádkám s partnerem či partnerkou, důkladně se na stěhování připravte. V následujících řádcích vám prozradíme, jak na to, abyste to zvládli co nejrychleji a nejefektivněji.

V první řadě musíme podotknout, že byste se měli zbavit všech starých věcí, které neplánujete už nikdy použít. Stěhování bytů je náročné, nicméně štěstí přeje připraveným.

Rozdělte si všechny věci podle potřeby

Všechny věci si rozdělte podle toho, jak moc je budete potřebovat, protože některé věci je nezbytné vybalit ihned poté, co se do nového obydlí nastěhujete, některé však v krabicích vydrží i několik dalších měsíců, a tím si ušetříte spoustu času. Příkladem je například sezónní oblečení. Jestliže se stěhujete na jaro, zimní věci klidně můžete ponechat dalšího půl roku ještě v krabicích, které uschováte v garáži, ve sklepě či úplně na horní poličce vestavěné skříně. Dále si věci rozdělte podle toho, kam patří, abyste krabice při stěhování dávali přímo do příslušných místností.

Důležité tedy je krabice si popisovat, a to ideálně názvem místnosti, kam mají být zaneseny, tedy na krabici s nádobím napište kuchyň, na krabici s lůžkovinami zase ložnice.

Pomůže vám profesionál

Se stěhováním pomohou i profesionálové, kteří mají v dané oblasti bohaté zkušenosti. Jednou ze společností je STANĚK STĚHOVÁNÍ, jež zvládne přestěhovat všechno od krabice po celý dům. Přesně tak zní i její motto. O pomoc můžete požádat nejen při stěhování bytů, ale také při stěhování kanceláří v Brně. V jejím portfoliu služeb jsou i některé služby zdarma, jako jsou prohlídka firmy a konzultace, cenová kalkulace a zapůjčení stěhovacích přepravek a obalového materiálu.

Nabídka nemovitostí

Nové články