fYDNtterasa_02

I lokalita, kde bydlíte, ovlivňuje kvalitu vašeho života

Komentáře: 0

V posledních několika letech se výrazně zvýšil zájem o moderní bydlení. Bohužel, rekonstrukce je časově a mnohdy i finančně náročná, a proto se spousta mladých lidí rozhoduje spíše pro novostavby. Samozřejmě kvalita života závisí nejen na tom, v jaké nemovitosti bydlíte, ale také na lokalitě, ve které se nacházíte. Sice je krásná představa bydlet ve stylově zařízeném bytě, ale co z toho, když se nacházíte na samotném okraji Prahy, odkud jsou špatné spoje do centra?

Zdroj: psn.cz

Praha jakožto hlavní město je ideální místo pro bydlení, ovšem ne všechny lokality vás uspokojí svou občanskou vybaveností. Pokud si říkáte, že přece k doktorovi dojedete i těch 15 kilometrů, věřte, že jakmile přijdou děti, oceníte, když se pediatr bude nacházet pár set metrů od vašeho domova.

Jak vypadá vysněné bydlení? Představujeme vám byt 4+kk v Praze 1

Pokud máte zájem o prodej bytu v Praze, počítejte s tím, že v srdci metropole se ceny pohybují vskutku vysoko. Zase na druhou stranu, cena nemovitostí neustále roste, a tak se jedná o skvělou investiční příležitost. Chtěli bychom vám udělat představu o tom, co hlavní město nabízí za bydlení, a proto vám představíme exkluzivní byt 4+kk nacházející se na ulici Dlážděná v Praze 1. Zakoupíte ho momentálně za akční cenu 23,5 milionu korun, tedy o 1 milion korun levněji, než je původní cena.

zdroj: psn.cz

Z bytu v pátém podlaží se otevírá nádherný výhled na Prahu. Obývat budete 158,2 metrů čtverečních, dokonce si můžete zakoupit i garážové stání, a tak nemusíte řešit problémy s parkováním. Bytu náleží mimo jiné zděný sklep, v němž si uschováte nepotřebné věci. Splňuje opravdu vysoké nároky, a tak je vhodný pro zájemce, již prahnou po luxusu, eleganci, přepychu a výjimečnosti. Velkou výhodou je, že budete bydlet v centru Prahy, tudíž byste měli všechny služby na dosah ruky.

Podobných bytů na prodej najdete v Praze hned několik. Opravdu máte z čeho vybírat. Připraveny jsou i mezonetové byty, které představují jakýsi kompromis mezi bytem a domem.

zdroj: psn.cz

Pokud nechcete kupovat, můžete si pronajmout

V atraktivních lokalitách Prahy najdete také byty k pronájmu. Vybrat si můžete pronájem bytu v Praze podle velikosti, ale také podle lokality. Jelikož platíte za něco, co není vaše, je lepší si najít takový byt, jenž vám bude vyhovovat po všech stránkách, tedy i svým umístěním. Sice cena se výrazně odvíjí od toho, kde se byt nachází, ale kvalitní bydlení něco stojí. Žádanou oblastí je Karlín, kde pronájem bytu 2+1 o velikosti 75 metrů čtverečních vyjde měsíčně na 26 tisíc korun. Za pronájem bytu 3+1 o velikosti 114 metrů čtverečních na Vinohradech zaplatíte 25 tisíc korun. Některé byty jsou vybavené, jiné si musíte vybavit sami.

Nabídka nemovitostí

Nové články