interior-2685521_1280

Investujte do bydlení na dobré adrese

Komentáře: 0

Co si představit pod pojmem bydlet na dobré adrese? Znamená to, že v místě vašeho bydliště je veškerá občanská vybavenost včetně volnočasového vyžití, snadná dopravní dostupnost a příroda na dosah.

Ať své investice nelitujete

Pořízení vlastního bydlení je zpravidla investicí na celý život. Neměli byste se nechat zlákat zdánlivě výhodnými nabídkami bytů, které se ovšem nacházejí v nevyhovující lokalitě. Nechcete přece denně ztrácet několik hodin času dojížděním do práce, za kulturou a sportem, pro děti do školy.

Místo, kde najdete vše

Rezidence Neklanka nabízí vše, co ke kvalitnímu bydlení potřebujete. Tento uzavřený rezidenční areál se nachází pouze 5 minut jízdy od Anděla, takže v centru budete raz dva. Zároveň je obklopen zelení Pavího vrchu a zalesněnou částí svahu nad Radlickým údolím. Nechybí zde sportoviště, kina, divadla, restaurace a kavárny. Pro děti jsou zde mateřské, základní a střední školy.

Dostatek soukromí a odpočinku

Nové byty Praha 5 jsou situovány v atraktivní lokalitě, která poskytuje veškerý komfort moderního bydlení. Ačkoliv se nacházejí jenom pár minut od centra, naleznete zde patřičné soukromí a dostatečnou míru relaxace. Ne nadarmo je oblast mezi Smíchovem a Radlicemi, rozkládající se na levém břehu Vltavy, vyhledávanou pražskou lokalitou. Vděčí za to klidnému bydlení se všemi benefity, které naše metropole nabízí.

Proč zvolit novostavbu?

Novostavby Praha jsou synonymem komfortního bydlení za příznivou cenu. Na výběr máte z nespočtu pražských lokalit a bytů všech velikostí. V nabídce jsou jak startovací garsonky pro mladé, tak velkorysé byty pro početnou rodinu přesahující 120 m2. Ve prospěch novostaveb též hovoří použití moderních stavebních technologií a materiálů splňujících aktuální stavební normy, čímž výrazně uspoříte na provozních nákladech oproti nákupu starého bytu.

Nabídka nemovitostí

Nové články