house-facade-882533_1280

Potřebujete interiérové dveře? Mand CZ vše zařídí

Komentáře: 0

Výběr interiérových dveří není žádná věda, také to ale nemusí být právě jednoduché. To, co potřebujete, je prodejce, který vám s nákupem pomůže od A do Z. MAND CZ si právě na takové nadstandardní péči o své zákazníky zakládá.

Na 330 mv showroomu v Libušské ulici na Praze 4 najdete ze světa dveří úplně vše. Nákup dveří totiž není jen o samotném dveřním křídle. Nesmíte zapomenout ani na kliky na dveře, zárubně, dveřní doplňky, zkrátka na plno dalších věcí, které ke dveřím neodmyslitelně patří.

S MAND CZ vybavíte dveřmi rustikální chalupu, rodinný dům i moderní loft

MAND CZ nabízí vskutku nepřeberné množství interiérových dveří. Vybere si milovník klasického stylu i neotřelé moderny, zákazník, který zařizuje rustikální chalupu i loft v industriálním stylu. U MAND CZ si interiérové dveře vyberou i ti nejnáročnější!

Pokud hledáte poctivý dřevěný masiv, který přečká generace a stárne do krásy, jistě si vyberete z nabídky dřevěných dveří výrobce Czech Door. Milovníky dřeva potěší i další současný trend, a to dveře dýhované. Ty vynikají jedinečným vzhledem i kvalitou. Každé dýhované dveře jsou stejně jako dveře z dřevěného masívu originální. V nabídce MAND CZ najdete i skutečné designovky, například vysoce kvalitní dýhované dveře českého výrobce CAG ze silnostěnné dýhy forte upravené hrubým kartáčováním. Tyto dveře MAND CZ nabízí standardně ve třech základních odstínech, a to dub přírodní, dub skořice a dub čokoláda. Všechny vypadají skutečně exkluzivně!

Laminátové dveře vydrží takřka cokoliv, a navíc perfektně vypadají

Zlatou střední cestu představují dveře laminátové. U těch z nabídky MAND CZ se rozhodně nemusíte bát, že by funkčnost ubírala dveřím na vzhledu a naopak. I když právě funkčnost, vysoká životnost a odolnost je tím, co je u laminátových dveří vyhledávanou vlastností. Hodí se proto do domácnosti s dětmi i domácími mazlíčky.

Posuvné dveře do stavebního pouzdra vám ušetří prostor v interiéru

Dveře pro MAND CZ nejsou pouze onou „otočnou klasikou“. Přemýšleli jste o dveřích posuvných? Posuvné dveře jsou hitem současného interiérového designu, neboť řeší jeden z jeho základních neduhů, a to nedostatek prostoru! Krom toho přivanou do každého interiéru nádech originality. Posuvné dveře do stavebního pouzdra jsou prvkem typickým pro moderní minimalistické interiéry. Díky elegantní jednoduchosti budou ale slušet každému bydlení. Stavební pouzdra fungují jako rafinované „kapsy“, do kterých se dveřní křídlo zasune a úplně zmizí, což z nich dělá geniální řešení pro malé prostory, ve kterých je „mrtvý prostor“ pro manipulaci s dveřním křídlem otočných dveří na obtíž.

Posuvné dveře na stěnu instalujete i bez stavebních úprav

Pokud ale máte bydlení už zařízené a nechcete se pouštět do větších stavebních úprav, nabízí vám MAND CZ posuvné dveře na stěnu. Nepůsobí až tak atypicky jako dveře do pouzdra, což může mnohým interiérům vyhovovat. Ze skutečnosti, že je dveřní křídlo stále vidět, tedy „nemizí“, se dá udělat přednost. Vyberte si k posouvání zajímavé dveřní křídlo – například dveře z dřevěného masívu Czech Door.

MAND CZ nezná v oblasti dveří žádné kompromisy, a proto nedovolí, abyste se k nim museli uchylovat vy. Pomůže vám vybrat ty nejlepší dveře právě pro vás a pak je ještě vyšperkuje k dokonalosti!

Nabídka nemovitostí

Nové články