Prodej vily, Frýdek-Místek - Frýdek, Slezská, 1650 m2

Slezská, Frýdek-Místek

55 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 262 114 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Frýdku-Místku

Informace k domu

Kolikrát za život máte možnost koupit ikonickou budovu s velkou historií a zároveň jednu z nejkrásnějších budov ve městě?

Podobné nemovitosti se na trhu neobjevují zrovna často. Ale nyní se na Vás usmálo štěstí a můžete se stát vlastníky ikonické nemovitosti ve Frýdku - Místku.

Prvorepublikovou vilu si nechal v 90. letech 19. století postavit pan továrník Leopold Neumann... no a více z její historie se dozvíte ve videu.

Budova má celkovou užitnou plochu 1 650 m², prostorově tedy vyhoví téměř jakémukoli podnikatelskému záměru. Chcete mít luxusní restauraci? Není problém. Chcete reprezentativní firemní sídlo? Samozřejmě. V Sekerově vile můžete uskutečnit své sny.

Jakmile vstoupíte do budovy, ihned ucítíte její historii. A to vše díky tomu, že při rekonstrukci majitelé zachovali maximum původních architektonických prvků.

Ze vstupní haly se Vám zatočí hlava, stejně jako nám. Hala je propojena se 3 samostatnými salónky, kdy z jednoho můžete vyjít krásnými dvoukřídlými dveřmi přímo na terasu.

Hlavní schodiště vedoucí do 2. nadzemního podlaží je dalším architektonickým skvostem, který podtrhne ducha této nemovitosti.
Druhé a třetí nadzemní podlaží je momentálně využíváno jako manažerské bydlení. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení a je vybaven klimatizací.

Vila má i podzemní podlaží, s klenbovými stropy, jehož součástí je plně vybavená profesionální kuchyně s jídelním výtahem do jednoho ze salónků.

Přidanou hodnotou nemovitosti je množství zpevněných ploch a spousta parkovacích míst.

Chcete bližší informace k této ojedinělé nabídce? Neváhejte nás kontaktovat.

Parametry domu

Cena
55 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 2. 2024
Adresa
Slezská, Frýdek-Místek
ID
0481
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1650 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
567 m2
Plocha nemovitosti
5141 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 358 lidí

Prodejce

Michal Molin

Michal Molin

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Frýdku-Místku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu