Prodej rodinného domu, Barchovice, 220 m2 (ID: 3055763)

Barchovice, Hryzely

4 444 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 179 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Barchovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům s dispozicí 5+1, garáž, stodola, v obci Hryzely - Barchovice. Tento jedinečný dům se nachází v krásném údolí nedaleko Mlýna Davídkov a přináší mnoho výhod. Dům je postaven jako samostatný objekt s přilehlou stodolou, která je umístěna v zadní části u zahrady.

Dům prošel rekonstrukcí vnitřních elektrických rozvodů a je napojen na studnu, kanalizace je řešena septikem ( 8m3 ). Na jaře 2024 bude dům připojen na obecní vodovodní řád. Nová střecha byla položena před 5ti lety. V interiéru domu se nacházejí 2 koupelny a 2 samostatné toalety, což umožňuje využití domu jako dvougeneračního. Celkový stav domu nabízí novým majitelům možnost jej upravit dle svých představ a preferencí. Orientace domu na východ, jih a západ nabízí možnost fotovoltaiky v kombinaci s tepelným čerpadlem. Obecní voda v obci Hryzely je již v procesu a na jaře 2024 se budou jednotlivé domy napojovat na obecní řád..

Obec Hryzely - Barchovice se nachází na Praze - východ nedaleko Říčan a nabízí klidnou atmosféru a příjemné prostředí. Díky dobrému dopravnímu spojení do Prahy, Kolína či Kostelce nad Černými Lesy budete mít snadný přístup ke všem potřebným službám.

Celková zastavěná plocha domu činí 110m², obytná plocha 195m2 a plocha parcely je 608m². Dům disponuje také terasou a garáží, což přináší další komfort pro nového majitele.

Pokud vás tato nabídka oslovila, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku. Jsme připraveni vám poskytnout veškeré potřebné informace a provést vás touto jedinečnou nemovitostí.

Parametry domu

Cena
4 444 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 2. 2024
Adresa
Barchovice, Hryzely
ID
10542
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
220 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
110 m2
Plocha nemovitosti
608 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Topení
Lokální plynové
Voda
Studna
Garáž
Terasa
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 54 lidí

Prodejce

Renáta Zatkalová

Renáta Zatkalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Barchovicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu