Prodej zemědělské půdy, Oldřichov, 15299 m2

Oldřichov

9 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 180 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Oldřichově

Informace k pozemku

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej pozemku s komerčním objektem. Pozemek má celkovou výměru 15299m² a nachází se v Oldřichově - Osek nad Bečvou. Prodej se týká čtyř pozemků, z toho je 7000m² vyjmuto také z půdního fondu a 1200m² zpevněné plochy před halou. Jedná se tedy konkrétně o plochu zastavěnou, zpevněnou manipulační a také plochy zeleně.

Velkou výhodou je všestranné využití pozemku a jeho dostupnost. Dle územní plánu je pozemek určen pro stavby - zemědělské provozovny ( živočišné i rostlinné výroby) a k tomu náležící stavby a zařízení, výrobní a průmyslové provozovny a sklady, administrativní budovy a stavby a zařízení pro výrobu a také skladování. Dále pak stavby a zařízení a technologie pro využití obnovitelných zdrojů energií (fotovolatické elektrárny, výroba paliv z obnovitelných zdrojů energií apod), čerpaní stanice PHM, výroba stavebních hmot i kancelářské budovy. Celková možná zastavitelnost pozemku je 60% budovou až o dvou nadzemních podlaží.
Pozemek je dostupný od Přerova a Lipníku nad Bečvou s napojením na dálnici.

Aktuálně probíhají na pozemku a budově úpravy, je zde tedy možnost dohody na těchto úpravách. Probíhá rekonstrukce soc. zázemí a kancelářských prostor, tak i výrobních či skladových ploch. V části budovy jsou již vyměněna nová okna za plastová, nové omítky a pracuje se také na nových betonových podlahách.
Budova je napojena na vlastní kopanou studnu s vysokotlakým čerpadlem a samostatnou vodárnou, septik, vytápění řešeno částečně na elektřinu a také kotlem na tuhá paliva.

Pozemek je roviny, v blizkosti se nachází řeka Bečva a cyklostezka ve vzdálenosti asi 100m. Možnost vytvořit mini ZOO nebo podobnou turistickou zajímavost. Uvedená cena je včetně provize realitní kanceláře. V případě Vašeho zájmu o více informací případně sjednání nezávazné prohlídky, kontaktujte přímo realitní kancelář. Ev. číslo: 639350.

Parametry pozemku

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 8. 2023
Adresa
Oldřichov
ID
639964
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
15299 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Odpad
Septik
Topení
Ústřední tuhá paliva

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Blanka Lemonová

Blanka Lemonová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských půd v Oldřichově (okr. Přerov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu