Prodej ubytování, Staré Hamry, 1780 m2

Staré Hamry

25 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 119 143 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Starých Hamrech

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Hypotéka na míru

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji Hotel Čertův hrádek nacházející se v samotném srdci Beskyd, klidné části obce Staré Hamry nad přehradou Šance. Lokalita je známá nejen turistům, protože jim zde začíná několik turistických tras a naučných stezek, cyklistům, kterým tudy vedou cyklotrasy, ale i lyžařům, protože nejoblíbenější beskydské lyžařské střediska Ski park Grúň a Ski areál Bílá leží přibližně 4 km od hotelu.
Díky svému umístění je hotel velmi dobře dostupný z okolních měst - Frýdek-Místek (30 km), Frenštát (32 km), Rožnov pod Radhoštěm (32 km)  Ostrava (45 km), Zlín (90 km).

Hotel se zastavěnou plochou 750 m2 má celkem čtyři podlaží s celkovou užitnou plochou 1780 m2. V suterénu se samostatným vstupem najdeme technické zázemí hotelu včetně skladů, lyžárny a prostory pro úschovnu kol.
V prvním podlaží se nachází prostory vhodné pro recepci, restauraci a občerstvení pro hotelové hosty i turisty včetně prostorné terasy. Dále jsou zde prostory pro kuchyň, přípravny jídel, sklady potravin, ale také zázemí pro personál. V boční části se nachází tělocvična, kterou je možné využít nejen ke sportovním aktivitám ubytovaných, ale díky pódiu i k pořádání kulturních nebo firemních akcí.
V druhém podlaží se nachází 6 samostatných pokojů s vlastním sociálním zařízením a sprchovým koutem a jedno dvoupokojové studio. Jsou zde umístěny také dvě učebny, které je možné využít i jako školící místnosti.
V podkroví se nachází zbývajících 5 dvoupokojových studií a také služební byt o velikosti 2+kk.
K hotelu dále patří prostorné venkovní hřiště které je možné využít pro sportovní aktivity návštěvníků. Celková plocha pozemků náležících k hotelu 7786 m2.    

Hotel právě prochází rekonstrukcí, při které byla udělána nová střecha, fasáda včetně dřevěného obložení, v celé budově jsou nové rozvody elektřiny, internetu a kabelů pro příjem signálu TV a nové radiátory. Dále byla vyměněna všechna okna za plastová a také byly vyměněny dveře v čelní části budovy.
V pokojích jsou dokončeny stopy i omítky na stěnách a zbývá položit podlahy, v učebnách jsou instalovány nové stropy, zbývá dokončit omítky na stěnách a položit podlahy. Na chodbách jsou připraveny konstrukce pro montáž stopů. V prvním podlaží jsou roztaženy nové rozvody a další směřování rekonstrukce bude na novém majiteli, aby mohl zázemí přizpůsobil svým představám.
Hotel má vlastní zdroj vody, pro ohřev vody jsou používány dva bojlery a velikosti 200 a 1000 litrů.  Odpady jsou svedeny do žumpy. Vytápění hotelu zajišťují dva kotle na tuhá paliva s automatickým řízením.

Současné uspořádání hotelu je vhodné pro umístění 40 – 50 lůžek. Díky dvěma učebnám, tělocvičně a venkovnímu hřišti se přímo nabízí budoucí využití zejména pro pořádání škol v přírodě, lyžařských kurzů, soustředění sportovních klubů nebo pořádání firemních akcí. Další možností je třeba přestavba na rekreační objekt apartmánového typu. 

Parametry nemovitosti

Cena
25 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 1. 2024
Adresa
Staré Hamry
ID
14618
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
1780 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
750 m2
Plocha nemovitosti
7786 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 40 lidí

Prodejce

Miroslav Nezhyba

Miroslav Nezhyba

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Starých Hamrech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu