Prodej pozemku pro bydlení, Chocerady - Vestec, 1977 m2

Chocerady, Vestec

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prémioví partneři v Choceradech

Úklidové služby

Informace k pozemku

Exkluzivní nabídka prodeje pozemku určeného k výstavbě o celkové výměře 1 977 m2 v lokalitě Chocerady - Vestec, okr. Benešov. Pozemek se nachází na jihozápadním okraji obce.

Jedná se o pozemek parc. č. 32/2, který se nachází v zastavěném území, dle Územní plánovací dokumentace se jedná o plochu smíšenou obytnou (venkovskou). Hlavní využití – rodinné domy s možností hospodářského zázemí, zastavěno může být max. 30 % pozemku. Případná nová výstavba by měla svým charakterem odpovídat okolní zástavbě (max. dvě nadzemní podlaží + podkroví). Pro výstavbu v zastavěném území je stanovena minimální velikost stavební parcely 900 m2, což pozemek splňuje.

Přístup na pozemek z veřejné komunikace je zajištěn přes pozemek parc. č. 32/3, přičemž spoluvlastnický podíl na tomto pozemku bude také předmětem prodeje.

V lokalitě je naprostý klid, okolí obce tvoří louky, pole, lesy. Na hranici pozemku je přivedena elektřina, odkanalizování a voda se řeší individuálně.

Veškerá občanská vybavenost je v Choceradech, kde jsou jak školy, tak i obchody, pošta, restaurace a další. Okresní město Benešov je vzdáleno 22 minut autem. Z lokality je také dobrá dopravní dostupnost do Prahy, cesta autem trvá necelých 30 minut (exit 29 dálnice D1 je vzdálen cca 4 km).

Parametry pozemku

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
2. 1. 2024
Adresa
Chocerady, Vestec
ID
00367
Plocha nemovitosti
1977 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Bc. Radek Brila

Bc. Radek Brila

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Choceradech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu