Prodej bytu 3+kk, Uherské Hradiště, U Řeky, 81 m2

U Řeky, Mařatice

6 731 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 078 Kč /za měsíc

(Cena nemovitosti je uvedena vč. terasy, zahrady, 2 parkovacích míst a zahradního domku.)

Prémioví partneři v Uherském Hradišti

Informace k bytu

JEDINEČNÁ JEDNOTKA 3+KK SE SOUKROMOU ZAHRÁDKOU:

Exkluzivní bytová jednotka 15-2 o dispozici 3+kk, která se nachází v 2. NP řadového domu č. 15 o celkové podlahové ploše 80,80 m2. K tomuto modernímu bytu dále náleží nejenom lodžie o výměře 8 m2, ale i soukromá předzahrádka o výměře 42,68 m2, jejíž součástí bude rovněž menší zahradní domek. Nedílnou součástí bytu jsou rovněž dvě soukromá parkovací místa.

Designové bydlení ve vysokém standardu. To vše vám nabídne originální a jedinečné provedení celého projektu. V jednotlivých bytech budou použity kvalitní povrchové materiály a důraz je kladen na detail, bezpečnost a komfort bydlení. Budou použity nejkvalitnější materiály, jako je masivní dřevo, sklo, hliník a další ušlechtilé prvky.

V rámci standardního provedení budou jednotlivé byty vybaveny kvalitními vinylovými podlahami, kvalitními dveřmi, velkoformátové obklady a dlažby, sanita renomovaných výrobců, podlahové topení, klimatizační jednotky, kompletní vnitřní instalace, omítky vč. výmalby.

ZÁKLADNÍ INFORMACE O BUDOVANÉM KOMPLEXU:

Dovolujeme si vám představit unikátní developerský projekt REZIDENCE NOVÉ JAKTÁŘE, který je zacílen na nadstandardní rodinné bydlení v Uherském Hradišti. Hlavním záměrem projektu je nabídnout unikátní, kvalitní a moderní rodinné bydlení. Domov pro rodiny, ale i jednotlivce. Celý komplex bude tvořit šestnáct řadových a dvanáct rodinných domů.

Řadové domy nabídnou svým budoucím majitelům ve standardním provedení třicet osm komfortních bytových jednotek o dispozicích 1+kk, 2+kk a 3+kk se zahrádkami, terasami a vyhrazenými parkovacími místy. Zázemí dvanácti nadstandardních rodinných domů bude vytvořeno z šesti dvojdomů, které nabídnou pozemky od 300 do 800 m2, vlastní garáže, další 2 parkovací místa, technickou místnost a standardní dispozici 5+kk.

Projekt vznikl pod taktovkou renomovaného studia MORIX, jejichž architektura a řešení vnitřního prostoru propojuje domov s okolím a zároveň zajišťuje maximální míru soukromí budoucích rezidentů. Chytré dispozice jsou velmi funkční s důrazem na prostorné obývací místnosti a propojení s exteriérem.


LOKALITA A UMÍSTĚNÍ PROJEKTU:

Město Uherské Hradiště, středobod regionu Slovácko, bohatá historie i komfortní odraz moderní doby. Město, ze kterého dýchá folklor a tradice společně s nepostradatelnými výhodami progresivního přístupu. Věříme, že si ho zamilujete stejně jako my. Ať už pro jeho přátelskou náladu a maloměstskost, tak pro vybavenost a vývoj.

Uherské Hradiště vás nikdy nepřestane bavit. Jestli se něčeho v Uherském Hradišti nemusíte bát, pak je to stereotyp. Město nabízí spoustu možností, jak kvalitně trávit volný čas. Kulturní i sportovní využití a atraktivní autentické akce.

Buďte i vy součástí historie města a zanechejte v něm i svou vlastní.

Veškeré informace o projektu naleznete na => www.novejaktare.cz

Budu se těšit na setkání, Michal Groulík a REZIDENCE NOVÉ JAKTÁŘE.

Parametry bytu

Cena
6 731 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena nemovitosti je uvedena vč. terasy, zahrady, 2 parkovacích míst a zahradního domku.
Aktualizováno
2. 10. 2023
Adresa
U Řeky, Mařatice
ID
301
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
89 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
81 m2
Plocha zahrady
43 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Lodžie
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 254 lidí

Prodejce

Michal  Groulík

Michal Groulík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Uherském Hradišti?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu