Myjem banner

Prodej bytu 3+kk, Liberec - Liberec I-Staré Město, Ruprechtická, 94 m2

Ruprechtická, Liberec I-Staré Město

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc

(kupní cena vč. provize RK)

Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji velký a prostorný a slunný byt o velikosti 86 m² (výměra bez balkonu) a s velkým balkonem o rozloze téměř 8m². Byt se nachází v blízkosti centra města Liberec, v posledním poschodí domu. Tuto polohu bytu uvítají zájemci pro které je důležité klidné bydlení.

Vstupujeme do bytu prostornou chodbou s vestavěnou šatní skříní. Byt se skládá z neprůchozích místností. Dominantní místností o rozloze 34 m² je kuchyň propojená s jídelním koutem a obývací, odpočinkovou částí. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou se středovým pultem, elektrickou varnou deskou, horkovzdušnou troubou a vestavenou lednicí s mrazákem. Z kuchyně je přístup na balkon. Tedy na pěkné místo pro relax při kávě s výhledem do okolí.
Na kuchyň navazuje ložnice s praktickou vestavěnou skříní. Poslední místnost je v čele jedné strany chodby, kterou je možné využít jako dětský pokoj nebo pracovnu. Koupelna je vybavena WC, vanou a sprchovým koutem. K dispozici je také druhé, samostatné WC s malým umyvadlem vedle kterého je komora na pračku a sušičku. Dispozice bytu umožňují zvětšit úložný prostor a vybudovat větší komoru.
Byt je bezbariérový s výtahem v domě.

Teplo a teplou vodu zajišťuje plynová kotelna v přízemí domu. V koupelně je podlahové topení. U vchodu do domu a vstupu do výtahu je umístěn kamerový systém.
Byt je ideální pro rodiny s dětmi nebo páry hledající komfortní bydlení v prostorném a světlém prostoru. Osloví také ty, kteří hledají bydlení s dosahem občanské vybavenosti pěšky. Do centra s kompletní občanskou vybaveností 600 m.

Dům byl postaven v r. 2009 a je zařazen do energetické třídy B, tedy do energetické třídy úsporné . Tato energetická třída snižuje náklady na energie.
Polohu domu s bytem uvítají budoucí majitelé bytu dojíždějící za prací– na nájezd rychlostní silnici Praha – Hrádek (s hraničními přechody)a Děčín je od domu 1 700 m.

Možnost pronájmu parkovacího místa od města na SPZ vozidla.

V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo výběru kupujícího.

Kupní cena 6 990 000 Kč vč. provize RK.

Zaujala vás nabídka? Neváhejte a volejte nebo pište na uvedené kontakty. Ráda s Vámi prohlídku bytu uskutečním. Ev. číslo: 641490.

Parametry bytu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
kupní cena vč. provize RK
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Ruprechtická, Liberec I-Staré Město
ID
642104
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
94 m2
Patro
6. z 6
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
94 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Topení
Lokální plynové
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 125 lidí

Prodejce

Blanka Rosková

Blanka Rosková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu