Prodej pozemku pro bydlení, Chotýšany, 1377 m2

Chotýšany

4 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Chotýšanech

Úklidové služby

Informace k pozemku

Stavební parcela půl hodinky od Benešova.

Nabízíme k prodeji velice pěknou stavební  parcelu o velikosti 1.377m2 v obci Chotýšany, okres Benešov. Vzhledem k tomu, že jsou na hranici veškeré důležité přípojky jako je voda, eletrika a kanalizace, je parcela připravena ke stavbě rodinného domu. Další výhodou je třímetrová vlastní přístupová cesta k pozemku a velice dobrá dostupnost do okolních měst. Ve vzdálenosti 7 km leží město Vlašim, 10km severozápadně město Benešov. V obci je pošta, 3 restaurace, obchod s potravinami i koloniál smíšeného zboží. Nepřehlédnutelnou dominantou obce je farní kostel svatého Havla v gotickém stylu a renesanční zámek z 1.poloviny 18.století.  Vedle se nachází také základní škola společně s mateřskou školkou, která je cca 300 m od pozemku. A nejen to, hasičská zbrojnice, fotbalové hřiště, myslivecká střelnice a další sportoviště. Asi 1 km od Chotýšan v místě bývalého mlýna, vznikl uprostřed krásné přírody rekreační areál Green Valley, jehož hotelový komplex nabízí širokou škálu využití. 

Autobusové spojení s okresním i hlavním městem je velmi dobré a nejbližší sjezd na dálnici D1m exit 41-Šternov je ve vzdálenosti 13 km.

Neváhejte zavolat, rádi vám zodpovíme případné dotazy.

 

Parametry pozemku

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 11. 2023
Adresa
Chotýšany
ID
N90357
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1377 m2
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Betonová
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 63 lidí

Prodejce

Pavlína Černá

Pavlína Černá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Chotýšanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu