Pronájem bytu 2+1, Mariánské Lázně, Třebízského, 59 m2

Třebízského, Mariánské Lázně

16 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Mariánských Lázních

Informace k bytu

Nabízíme Vám k pronájmu byt 2+1, nacházející se v domě Elegance v klidné části Mariánských Lázní. Mariánské Lázně jsou zařazeny na seznamu světového dědictví UNESCO. Byt i dům prošel kompletní a nákladnou rekonstrukcí. Byt Vám nabídne 1 samostatnou ložnici, ze které vede vstup do vlastní koupelny se sprchovým koutem a toaletou, prostorný obývací pokoj z kterého se vchází do kuchyně, šatnu a druhou koupelnu se vanou. V obývacím pokoji jsou zachovány původní, avšak zrekonstruované, stropy z 19.století. Tento byt uspokojí všechny náročné klienty, kteří hledají klidné, pohodlné a stylové bydlení. Parkovací místo je v zadní části objektu.
Bytový dům se nachází 5 min chůze od lázeňské kolonády. V blízkosti je také několik léčivých pramenů. Přes ulici je Martínkův park a Lesní Pramen. Dále se okolo nemovitosti nacházejí stezky, které vedou skrze lesy Mariánských Lázní. Tyto stezky jsou vhodné na příjemně strávené chvíle při turistice, nebo cyklistice. 2 km od nemovitosti se nachází SkiAreál, 4 km je golfové hřiště - ROYAL GOLF CLUB ML, které potěší milovníky golfu, v zimě pak nadšené běžkaře. Více informací Vám rádi sdělíme v naší RK. Majitel vyžaduje 2 vratné kauce předem + provize RK.

Parametry bytu

Cena
16 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
19. 12. 2023
Adresa
Třebízského, Mariánské Lázně
ID
6902
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
59 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
59 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Euro Reality Plzeň, s.r.o.

Euro Reality Plzeň, s.r.o.

Hroznatova 773, Mariánské Lázně

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 136 lidí

Prodejce

Filip Müller

Filip Müller

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Mariánských Lázních?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu