Prodej bytu 2+kk, Brno, Francouzská, 94 m2 (ID: 3209012)

Francouzská, Zábrdovice

6 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 977 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Zajímáte se o bydlení v blízkosti centra Brna a uvítali byste i vlastní venkovní posezení či místo pro malou zahrádku?

Nabízíme k prodeji atypický bytový prostor v rustikálním stylu s možností vybudovat si zajímavý interiér dle vlastních představ. Místnosti jsou prostorné, a přestože se nachází v přízemí domu, jsou světlé. Vstup do bytu je možný buď z chodby domu anebo i přímo z ulice. Součástí prodeje je dále uzavřený dvůr, což vše dohromady dává nepřeberné možnosti a variabilitu výsledného řešení. Dvůr lze využít třeba pro malou zahrádku s truhlíkovými záhony, posezení s pergolou nebo i jako zimní zahradu. Pro průchod na dvůr se nabízí instalovat francouzské okno nebo velké prosklené dveře, které dodají dostatek světla celému interiéru. Pak dva vchody z ulice a z chodby - zase umožňují případně rozdělit stávající prostory na dva menší byty. V tomto případě stojí za zvážení i nabídka dalšího prostoru, ze kterého může být po úpravách třeba dílna nebo i další místnost pro bydlení.

Nabízené prostory se nachází v bytovém domě v lokalitě Brno - střed, tedy vše je zde na dosah ruky. Nemovitost se hodí k ateliérovému bydlení, k pronájmu či komunitnímu bydlení.

Na Váš zájem se těšíme, makléř Taťána Pelcová

Parametry bytu

Cena
6 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Francouzská, Zábrdovice
ID
18574
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
94 m2
Patro
1. z 5
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
94 m2
Plocha nemovitosti
94 m2
Plocha zahrady
62 m2
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Mgr. Petra Biberlová

Mgr. Petra Biberlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu