Prodej ubytování, Sokolov, Nádražní, 480 m2

Nádražní, Sokolov

6 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 929 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Sokolově

Informace k nemovitosti

Nabízíme zrekonstruovaný třípodlažní rodinný dům využívaný jako pension, s obchodním prostorem v pronájmu a s obytnou částí, která je užívána jako ubytovací zařízení v Sokolově – ul. Nádražní. Kompletní rekonstrukce celého objektu proběhla mezi lety 2000-2005. Z roku 2005, plastová okna, střecha Bramac, kompletní elektřina, rekonstrukce sklepa. Možnost předělání na 5 samostatných bytových jednotek.
1NP: obchodní prostor o výměře 62 m2, který je dlouhodobě pronajat, vstupní hala, obývací pokoj (sloužící jako recepce a jídelna), vybavená kuchyně s kuchyňskou linkou, toaleta a umyvadlo, vstup do zadního traktu domu a do prostorné technické místnosti, do přístavku ( 30 m2). Obchodní prostor má samostatný vchod z ulice, vlastní sociální zařízení (toaleta a umyvadlo), vlastní plynový kotel, vlastní elektroměr. Podlahy v celém přízemí jsou betonové, položena keramická dlažba. Bezbariérový přístup.
2NP: 2 samostatné části, v každé části je koupelna se sprchou a samostatná toaleta. Dispozičně jde o dva byty 1+1 ( 48m2) a 2+1 (52,50m2) (momentálně bez kuchyňské linky). Podlahy parkety a koberce.
3NP: dispozičně stejné jako 2NP, 2 samostatné části, v každé části koupelna, v jedné koupelně je sprcha a ve druhé je vana, samostatné toalety. Dispozičně byty 1+1 (48m2) a 2+1 (52,50m2)(momentálně také bez kuchyňské linky). Podlahy parkety a koberce. Patra jsou spojena žulovým schodištěm.
Dům je částečně podsklepen. Ve sklepě jsou umístěny plynové kotle (1x obchod, 1x dům) a bojler na ohřev vody. Další sklepní prostory jsou skladovací. Do domu je zapojena telefonní linka, internet. Vnitrobloku, v zadní části pozemku, lze využít parkování.
Vhodná nemovitost pro bydlení i podnikání. Možnost pokračovat v pronájmu obchodního prostoru a v ubytovacích službách nebo lze předělat ubytovací prostory na byty, instalace kuchyňských zařízení. V případě pro dalších informací nebo pro domluvení prohlídky kontaktujte realitního makléře.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104512.

Parametry nemovitosti

Cena
6 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Nádražní, Sokolov
ID
N104512
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
480 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY KARLOVY VARY

Dr. Davida Bechera 903/19, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Miroslav Podivín

Miroslav Podivín

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Sokolově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu