Pronájem vily, Praha, Na cípu, 384 m2

Na cípu, Praha

65 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme k pronájmu tuto nadstandardní částečně vybavenou luxusní vilu 384 m2, 6+kk s terasou a zahradou 1 005 m2 vybavenou zavlažovacím systémem.
Dům se nachází v klidné lokalitě Prahy 4 – Újezd v blízkosti Milíčovského lesa. I když dům působí jako jeden celek, je možné oddělit dvě samostatné bytové jednotky v přízemí a v prvním patře. Obě podlaží mají vlastní kotel, boiler i samostatné vstupní dveře.
V předsíni se nachází velké vestavěné skříně se zrcadly a dostatkem úložného prostoru. Z obývacího pokoje v přízemí s kuchyní a zkrášleného krbem, vede vstup na zahradu. V přízemí je též samostatná ložnice a toaleta.
Objekt je celý podsklepený, v suterénu je mimo jiné další velká koupelna s masážní vanou, technická komora s přípojkou na pračku a další trojice různě velkých místností využitelných například jako sklad či herna.
V prvním patře se nachází 3 neprůchozí pokoje, obývací pokoj se vstupem na terasu a další dvě koupelny. Celý dům je tepelně izolován, podsklepen a postaven z vysoce kvalitních materiálů, schody jsou z mramoru a dveře z višňového dřeva.
Tato vila splňuje veškeré požadavky současného nadstandardního a moderního bydlení: v domě je celkem 6x toaleta a 4x koupelna. Samozřejmostí je bezpečnostní zařízení, centrální vysavač, venkovní rolety, telefon, PC sítě, internet a částečně podlahové topení.
Parkování je zajištěno v uzavřené a velmi prostorné garáži pro jedno velmi široké i vysoké auto a před domem jsou k dispozici další dvě místa.
Z lokality je velmi dobrá dopravní dostupnost. K metru Chodov s obchodním centrem Westfield a kancelářským areálem The Park se jede autem asi 7 minut. Dobré spojení je také do Průhonic s velkým zámeckým parkem a do nákupní zóny v Čestlicích. V případě vašeho zájmu rádi zorganizuje prohlídku. Kromě nájmu je na nájemce převedena spotřeba elektrické energie a plynu, kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů provize RK je poloviční.

Parametry domu

Cena
65 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Na cípu, Praha
ID
11480
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
384 m2
Patro
1. z 3
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
222 m2
Podlahová plocha
384 m2
Plocha nemovitosti
1227 m2
Plocha zahrady
1005 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Makléř 15 QARA

Makléř 15 QARA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu vil v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu