Prodej apartmánu, Vlčatín, 550 m2

Vlčatín

9 999 999 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 657 Kč /za měsíc

(+ provize RK, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Vlčatíně

Informace k nemovitosti

Nabízíme prodej rodinného domu s kapacitou dvou třílůžkových a dvou čtyřlůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením, samostatně přístupný, částečně bezbatriérový apartmán s ložnicí a pokojem v otevřeném podkroví se 6 lůžky. Zahrada s grilem a venkovním posezením. Parkování na vlastním pozemku pro 4 automobily. CP pozemku 583m2 - v KN je celý pozemek veden jako zastavěná plocha a nádvoří.

V domě je dále velmi prostorné zázemí v podobě dvou kuchyní s plnohodnotným vybavením, společenská místnost a místnost s kulečníkovým stolem. Samostatná místnost pro uložení kol, zahrada s grilem a venkovním posezením.

Dům je napojen na veškěré obecní vodovod + má vlastní studnu s rozvodem užitkové vody, dále je dům napojen na elektřinu a plyn, kanalizace je svedena do jímky.

Doprava - 35min autem z Brna (30min z Jihlavy), zastávka vlakového spojení cca 300 m od domu, autobusová zastávka bezprostředně domu.

Shrnutí jedinečnosti objektu, ke kterému aktuálně slouží s čistým výnosem +/- 500.000,-Kč/rok (výnosnost lze jistě ještě značně ovlivnit s aktivním využíváním již zaplaceného rezervačního systému atp.):

Možnost ubytování o kapacitě 22 lůžek v samostatných pokojích s vlastním sociálním zázemím. Velká společenská místnost pro zábavu uvnitř (kulecnik, fotbalek, ping pong, šipky), dvě plně vybavené kuchyně, prostory vhodné pro teambuildingy, rodinné oslavy a srazy. V zimě využití krbu na dřevo ve společenské místnosti. Samostatná místnost pro uložení kol. Dvě samostatné plně vybavené kuchyně. Místní terén je vhodný pro nenáročnou cykloturistiku, běžecké lyžování a turistické výlety s dětmi. Pronájímá se převážně krátkodobě, je zde však možnost i dlouhodobého pronájmu apartmánu atp..

Více info. v RK.

Parametry nemovitosti

Cena
9 999 999 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Vlčatín
ID
00361
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
550 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
105 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALmix

REALmix

Bayerova 792/23, Brno, Veveří

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 49 lidí

Prodejce

Ing. David Novák

Ing. David Novák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje apartmánů v Vlčatíně?


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu