Pronájem bytu 2+1, Brno - Staré Brno, Křížová, 60 m2

Křížová, Staré Brno

16 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vratná jistota, náklady na bydlení 4 719 Kč, poplatek za podnájem)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Nabízíme k dlouhodobému podnájmu moderní byt 2+1 v oblíbené lokalitě Brna, nedaleko Mendlova náměstí. Tento byt o rozloze 60 m² se nachází v prvním patře cihlového domu v klidné části. K bytu náleží balkón a sklep.

Byt je částečně vybavený. Kuchyně je zařízena elektrickou troubou, varnou deskou a digestoří. Prostorný obývací pokoj čeká na dovybavení dle vašeho vkusu. V koupelně je vana a umyvadlo, toaleta je oddělena. Jeden z pokojů je průchozí.

Lokalita nabízí širokou škálu výhod. V okolí najdete oblíbené kavárny a restaurace, supermarkety, nemocnici a další občanskou vybavenost. Z bytu je krásný výhled na Špilberk. Autobusová i tramvajová zastávka Mendlovo náměstí je vzdálena pouhé čtyři minuty chůze. Lokalita je také blízko brněnské přehrady, ideální pro rekreační aktivity, a parku Lužánky, který je vhodný pro procházky a sport. Nedaleko se nachází také univerzitní kampus a několik škol, což z této lokality činí ideální místo pro rodiny i studenty.

Byt je k nastěhování od 1. 8. 2024.

Uvedená energetická třída je G, protože nemáme k dispozici energetický průkaz budovy (PENB).

Byt pronajímá Ideální nájemce - služba, která vám zajistí bezstarostné bydlení za férových podmínek. V případě jakýchkoliv problémů jsou vám k dispozici správci, kteří vše rychle vyřeší. Pomůžeme vám s veškerou administrativou, nastavením plateb a zajistíme speciální pojištění. Přijďte bydlet s námi!

Parametry bytu

Cena
16 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
vratná jistota, náklady na bydlení 4 719 Kč, poplatek za podnájem
Aktualizováno
23. 5. 2024
Adresa
Křížová, Staré Brno
ID
N3904
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
60 m2
Patro
1. z 5
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
60 m2
Elektřina
230V
Topení
Ústřední dálkové
Balkon
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Miloslava Kačerová

Miloslava Kačerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu