Prodej rodinného domu, Moravice, 519 m2

Moravice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 5% provize RK)

Prémioví partneři v Moravici

Informace k domu

Ráda vám zprostředkuji prodej tohoto rodinného domu o ploše pozemku 519 metrů čtverečních, p.155/5 přední část a 232m² zadní část a 1902/7 98m² zadní cesta. Dům je umístěný na okraji malebné obce Moravice okres Opava .
Dům má dispozici 2+1, což zahrnuje dvě obytné místnosti a prostornou kuchyň .Kachlová kamna v kuchyni ,dodávají do prostoru útulnou atmosféru. Dům vytápěn kotlem na tuhá paliva nebo můžete využít také druhý elektrický kotel. Okna jsou plastová, což zajišťuje dobrou izolaci a snížení nákladů na vytápění. Dům má novou elektřinu a nové rozvody vody, čímž byla zvýšena jeho pohodlnost.
Na pozemku se nachází garáž, která poskytuje bezpečné místo pro vaše vozidlo. Dále má dům odpad připojený na žumpu a využívá veřejný vodovod, což značně usnadňuje péči o domácnost.
Jednou z klíčových výhod tohoto domu je jeho poloha blízko Kružberské přehrady. Přehrada nabízí mnoho možností pro volnočasové aktivity a relaxaci. Rybaření a procházky v okolní krásné přírodě jsou jen některé z mnoha možností, které Kružberská přehrada nabízí.
Abychom vám usnadnili cestu ke splnění vašeho snu o vlastním domově, rádi vám pomůžeme s financováním.
Tak neotálejte a obraťte se na nás, abychom vám poskytli více informací o této nemovitosti a jak vám můžeme pomoci s financováním. Těšíme se na vaši zprávu nebo telefonát! Ev. číslo: 644190.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ 5% provize RK
Aktualizováno
17. 2. 2024
Adresa
Moravice
ID
644804
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
519 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
V bloku
Plocha budovy
239 m2
Podlahová plocha
519 m2
Plocha nemovitosti
519 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 263 lidí

Prodejce

Ing. Jarmila Špirutová

Ing. Jarmila Špirutová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Moravici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu