Prodej pozemku pro bydlení, Hněvčeves, 1234 m2 (ID: 3297851)

Hněvčeves

1 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 531 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Prémioví partneři v Hněvčevsi

Informace k pozemku

Pozemek nacházející se v klidné obci Hněvčeves nedaleko Hradce Králové ideální pro výstavbu rodinného domu.

Celková plocha pozemku činí 1 234 m2.

Novostavba na tomto pozemku musí splňovat podmínku zastavěnosti maximálně 40%, může mít maximálně 2 nadzemní podlaží s možností využití podkroví a střecha by měla být sedlová s minimálním sklonem 38 stupňů. Půdorys novostaveb se doporučuje řešit jako obdélnou dispozici. Vydané stavební povolení, které platí do prosince 2024 je na již konkrétní dům, jehož projekt bude k nahlédnutí při prohlídce.

Přípojky na inženýrské sítě, vodovod a kanalizace procházejí souběžně s přilehlou komunikací, odkud je nutné vybudovat přípojky. Hlavní domovní skříň pro připojení elektřiny je také na přilehlé komunikaci. Pozemkem má vydané povolení ke zřízení nového odběrného místa platné do května 2025.

Součástí prodeje je již zmiňovaný projekt na dům, ale také plechová garáž nacházející se na pozemku pro jedno auto, vozík nebo nářadí.

Příjezdová cesta k pozemku je zajištěna.

Obec Hněvčeves leží 17 km severozápadně od Hradce Králové a leží na železniční trati Hradec Králové – Jičín. V Hněvčevsi se nachází víceúčelová sportovní hala až pro 500 návštěvníků, hostinec, ale i dětské hřiště. 2 km směrem na Jičín se nachází obec Cerekvice nad Bystřicí, kde naleznete poštu, školu, školku a větší obchody s potravinami.

Parametry pozemku

Cena
1 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Hněvčeves
ID
51506
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1234 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hněvčevsi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu