Prodej rodinného domu, Velký Karlov, 130 m2 (ID: 3305963)

Velký Karlov

3 770 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 967 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Velkém Karlově

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení nabízím k prodeji hrubou stavbu RD v obci Velký Karlov. Jedná se o stavbu typu „bungalov“, dispozičně řešený jako 4+KK o užitné ploše 130 m2. Dům stojí na pozemku o celkové výměře 999 m2.
Stavba RD je umístěna v okrajové části obce Velký Karlov ve vznikající zástavbě samostatně stojících domů. Dům má čelní výhled do blízkého parku, kde je též dětské hřiště.
RD je postaven v blízkosti místní komunikace, provoz na této komunikaci je velmi nízký, komunikace je jednosměrná, slouží pouze pro průjezd místních obyvatel. Provoz dopravy zde není intenzivní.
Hrubá stavba RD je koncipována jako 2 samostatné pokoje, 1 ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem s přímými vstupy na krytou terasu, koupelna + WC, 1 samostatné WC, garáž a 2 parkovací místa před domem.
Nemovitost je připojena na obecní kanalizaci a vodovod. Elektřina je připravena na zavedení na hranici pozemku (antoníček) – nyní staveništní přípojka. Po dodání revize elektroinstalace lze dům připojit na elektřinu.
Vytápění domu je projektováno krbovými kamny na tuhá paliva s rozvody teplé vody do podlahy a radiátorů, sekundárním zdrojem bude elektrokotel.
Ve zpracované vizualizaci je dobře zobrazená možná budoucí terasa, která je orientována na západ. Přístup na terasu je z obytné části domu. K domu náleží dostatečně velký pozemek, který nabízí mnoho využití – jak pro relaxaci, tak jako dobré místo pro dětské dovádění.
Technické parametry:
- obvodové zdivo – HELUZ FAMILY 44
- nosné stěny - HELUZ UNI 25
- okna – izolační trojsklo
- střešní krytina – BRAMAC CLASSIC černá barva

Dispoziční řešení domu:
Vstup bude do zádveří ze kterého je přístup do chodby. Z chodby se dá rozejít do dvou pokojů, ložnice, samostatného WC, koupelny s WC, do obývacího pokoje s kuchyňským koutem a do technické místnosti. Ta je průchozí do garáže. Do garáže je vjezd sekčními vraty a vstup dveřmi z exteriéru. Z kuchyňského koutu je výstup balkonovými dveřmi na krytou terasu. Z obývacího pokoje je výstup balkonovými dveřmi do zahrady.
V případě zájmu je možné zajistit dostavbu domu na klíč. Finanční podmínky pro dostavbu budou v případě vážného zájmu sděleny individuálně.
Těším se na setkání při prohlídce nemovitosti.

Parametry domu

Cena
3 770 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 3. 2024
Adresa
Velký Karlov
ID
144-NP02726
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
130 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
130 m2
Plocha nemovitosti
999 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Stars

RE/MAX Stars

Karlovo nám. 15/9, Třebíč, Vnitřní Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 62 lidí

Prodejce

Bc. Ivana Michálková, MBA

Bc. Ivana Michálková, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velkém Karlově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu