Prodej rodinného domu, Mikulášovice, 300 m2 (ID: 3308424)

Mikulášovice

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc

(včetně poplatků a právního servisu)

Prémioví partneři v Mikulášovicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Prodej rodinného domu v Mikulášovicích Nabízíme vám historickou vilu v Mikulášovicích nedaleko hranic s Německem. Tato budova postavena za období první republiky je ukázkou toho jak nádherné stavby se stavěly a jak výjimečné jsou. K domu patří rozsáhlý pozemek o rozloze bezmála 4 tis. m2. Zadní část pozemku je dokonce vedena jako stavební parcela, jelikož zde dříve stával dům.
Místa k tvoření a budování je zde opravdu dostatek a jistě uspokojí i náročné. Dříve zde byla oblíbená restaurace a je to jen jedna z variant co zde v budoucnu může opět být. Nemovitost je určena k rekonstrukci, která určitě obnoví původní lesk a originalitu s kterou byla před lety stavěna.
Zastavěná plocha domu činí úctyhodných cca 187 m2. Samozřejmostí je sklep a hlavně veliký půdní prostor, kde bude krásný podkrovní byt.
Z provedené rekonstrukce jsou hotové nové rozvody elektřiny v suterénu a přízemí. Příprava je natažena do prvního patra. Stejně tak platí s rozvody vody. Na půdu jsou vytaženy nové rozvody odpadů. K dispozici je také projektová dokumentace na plánovanou rekonstrukci.
Odpad je vyřešen pomocí čističky. Do domu je přiveden plyn a tím je řešeno vytápění.
V přízemí se nachází prostory bývalé restaurace. Zejména část pro hosty ( cca 70m2 ) která je rozdělena do dvou místností. Dále bar s příslušenstvím. V zadní části se nachází kuchyně. V suterénu domu najdeme toalety, skladovací část a technické zázemí.
Do obytného patra se dostaneme po schodech, kde na první pohled zaujme zábradlí, které dává prostoru osobitý ráz. Přivítá nás vstupní chodba s které se dostaneme do jednotlivých částí bytu. Momentálně má čtyři pokoje, koupelnu s toaletou, kde byla započata rekonstrukce a celková rozloha je více jak 100m2.
Podkroví jsem již zmiňoval, má dvě patra a dostatek prostoru k vytvoření úžasného bytu.
Tato nabídka stojí rozhodně za povšimnutí, protože se jedná o stavbu s osobitým stylem a dostatečně velikým pozemkem, kde si nový majitel bude dozajista plnit své sny.
Pokud vás tato zajímavá nabídka zaujala zavolejte si o prohlídku.
S případným financováním samozřejmě také pomůžeme.
Za tým RealitasFIN- Tomáš Fodor realitní makléř.

Parametry domu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků a právního servisu
Aktualizováno
1. 11. 2023
Adresa
Mikulášovice
ID
424
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
187 m2
Plocha nemovitosti
3952 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RealitasFIN s.r.o.

RealitasFIN s.r.o.

Masarykova 750/316, Ústí nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 86 lidí

Prodejce

Tomáš Fodor

Tomáš Fodor

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mikulášovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu