Prodej bytu 3+kk, Holubice - Kozinec, Habrová, 84 m2

Habrová, Holubice, Kozinec

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(volejte makléři, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Holubicích

Úklidové služby

Informace k bytu

Byt s jihozápadní orientací vám garantuje dostatek slunečního světla po celý den. Nachází se v bytovém domě, jenž byl postaven v roce 2008 a od té doby díky pravidelné údržbě a kontrole zůstal ve výborném stavu. Díky tomu se můžete ihned přestěhovat, aniž byste museli provádět a platit rekonstrukce a vylepšení.

Byt má uspořádání 3+kk, což zahrnuje dvě prostorné ložnice, obývací pokoj propojený s kuchyňskou linkou, koupelnu s vanou a samostatnou toaletu. V ložnicích i v hale je dostatek prostoru pro skříně nebo pracovní koutek.


Součástí bytu jsou dva balkony, orientované na jih a nebo západ, což zajistí dostatek blahodárného slunečního svitu. Jeden z balkonů je navíc zastřešený, takže ho můžete využívat i při nepřízni počasí.

Byt je vybaven elektrokotlem pro topení a ohřev vody. Nejen toto řešení, ale i poloha a izolace bytu vám zaručí maximální pohodlí a úsporu na nákladech za energii.

I když byt nemá k dispozici vlastní sklep, v domě existují variabilní společné úložné prostory, které mohou posloužit jako alternativa. K domu patří místnost pro uskladnění jízdních kol a sportovních potřeb.

Bytový dům je umístěn v obci obklopené krásnou přírodou a klidem, což je ideální prostředí pro rodinné bydlení a duševní pohodu. Pokud by se zdála jeho poloha odlehlá, na letiště se dostanete za 20 minut (a do centra Prahy za 30 minut) autem. Nedaleko se také nachází město Kralupy nad Vltavou, které nabízí kompletní infrastrukturu, naopak směrem do Prahy je 10 minut dojezdu nový velký supermarket.

Nízké náklady na provoz, velká celková plocha, kvalitní provedení projektu, klid a ticho.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
volejte makléři, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 1. 2024
Adresa
Habrová, Holubice, Kozinec
ID
05792
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
97 m2
Patro
2.
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
84 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
94 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Mgr. Jakub Frydrych

Mgr. Jakub Frydrych

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Holubicích (okr. Praha-západ)?


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu