garaz

Nechcete škrábat auto v zimním období? Máme pro vás řešení.

Komentáře: 0

Zima přináší nejen radost ze sněhu, ale i mnoho starostí spojených s ochranou našich vozidel. Jednou z nejčastějších potíží je nutnost každé ráno škrábat led či odstranit sníh z našich vozů. To však může být minulostí, pokud zvolíte správné řešení – plechovou garáž od firmy Maritom.

Výhody plechových garáží v zimním období

S příchodem zimních měsíců se snáší na majitele vozidel řada výzev spojených s nepříznivými povětrnostními podmínkami. Plechová garáž v tomto období vystupuje jako neocenitelný spojenec v péči o vaše vozidlo. Snad největší výhodou je zastřešené a suché parkovací místo, které eliminuje potřebu škrábání ledu a odstraňování sněhu z vozidla. Ranní odjezd z garáže se stává rychlým a bezproblémovým, což šetří váš čas a energii.

Nadstandardní bezpečnostní opatření plechových garáží, jako jsou certifikované bezpečnostní zámky, poskytují ochranu vozidla nejen před nepříznivými povětrnostními podmínkami, ale i před nežádoucími návštěvníky. Pořídíte-li si plechovou garáž, minimalizujete tak riziko krádeže nebo poškození vozidla v důsledku extrémních povětrnostních podmínek.

Další výhodou plechových garáží je úložný prostor, který poskytují. Sezónní přezutí, střešní nosiče, dětské sedačky, náplně do ostřikovačů a další příslušenství lze pohodlně uskladnit v garáži, čímž udržíte interiér vozu prostorný a pohodlný. Rychlá montáž na vybraném místě bez nutnosti celoplošného betonového základu či složité přípravy povrchu pod garáží přidává na flexibilitě a komfortu využívání tohoto praktického prostoru. Co když garáž budete potřebovat na jaře přestěhovat a uskladnit někde na zahradě své nářadí? Plechová garáž od firmy Maritom vám to umožní. Snadno ji rozmontujete a sestavíte na jiném místě.

Na co se zaměřit pří výběru plechové garáže?

Při rozhodování o plechové garáži je důležité vzít v úvahu specifikace, jako jsou rozměry, typ střechy, bezpečnostní prvky a možné modifikace. Možné modifikace plechové garáže jsou navrženy tak, aby plně odpovídaly individuálním potřebám zákazníka. Firma Maritom nabízí široké možnosti úprav, které zahrnují rozšíření, prodloužení nebo zvýšení garáže podle konkrétních rozměrů a preferencí. Dále je možné volit výklopná vrata, doplňkové dveře a okenní otvor, což umožňuje snadný přístup do garáže a propouštění přirozeného světla. Pro ty, kteří preferují specifický design střechy, lze upravit na sedlovou střechu nebo střechu se sklonem do boku či dopředu.

Jedinečnou možností modifikace je také výroba garáže z akrylového plechu v jedné z barev palety RAL. Tato volba umožňuje harmonizovat plechovou garáž s okolní architekturou nebo osobním vkusem. Tímto způsobem se plechová garáž stává nejen funkčním prvkem pro parkování a úložný prostor, ale i esteticky přizpůsobeným prvkem prostoru, který odráží individuální styl a preference majitele.

Proč si vybrat plechové garáže od firmy Maritom?

Firma Maritom v oblasti výroby plechových garáží vyniká díky svým dlouholetým zkušenostem a technologickému know-how. Každá plechová garáž je výsledkem precizního zpracování a použití osvědčených materiálů, což zajišťuje maximální kvalitu. Konstrukce garáže je vyrobena z pozinkovaných, za studena ohýbaných profilů, přičemž opláštění garáže je tvořeno pozinkovaným plechem (trapéz T-7) a střecha pozinkovaným plechem (trapéz T-12). Plechy jsou ke konstrukci připevňovány pomocí nýtů, zatímco jednotlivé celky garáže jsou spojovány šrouby a maticemi. Standardní výbava plechové garáže zahrnuje dvoukřídlovou bránu s dvěma západkami a uzamykatelným zámkem typu FAB.

Pro zákazníky je doprava a montáž plechové garáže zcela zdarma na území České republiky. Tým kvalifikovaných montérů zajišťuje rychlou a spolehlivou instalaci, což šetří čas a starosti. Realizace objednávek probíhá v krátkém termínu od 2 do 30 dnů, což znamená, že nová plechová garáž od firmy Maritom může být v krátkém čase plně připravena k vašemu používání.

Pokud hledáte spolehlivé a cenově dostupné řešení pro ochranu vašeho vozidla v zimních měsících, plechové garáže jsou skvělou volbou. S bezpečností, funkcionalitou a estetikou jsou ideálním řešením pro každého majitele automobilu. Nečekejte, získejte si klid a pohodlí pro své auto a objednejte si plechovou garáž ještě dnes na garazeplechove.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nabídka nemovitostí

Nové články