Prodej bytu 3+1, Praha - Zbraslav, Za Opusem, 82 m2 (ID: 3323893)

Za Opusem, Praha

6 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 355 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k bytu

Exkluzivně si Vám dovoluji nabídnout na prodej bytovou jednotku o dispozici 3+1 s výměrou 72,2m2 s balkónem 6m2 a sklepem, který se nachází v udržovaném a zatepleném domě v krásné části pražské Zbraslavi.
Byt nabízí předsíň (7m2), ze které je vstup do dvou pokojů( 12,5m2 a 12,4m2), dále pak vstup do koupelny s rohovou vanou (4,5 m2), samostatné toalety a obývacího pokoje s kuchyní (25,5 m2) a komory (1,3 m2). Z obývacího pokoje je vstup do dalšího malého pokoje (6,1m2), který může sloužit jako pracovna nebo pokoj pro hosty. Z obývacího pokoje se také dostanete na balkón s výhledem do okolní zeleně. Byt prošel částečnou rekonstrukcí - plastová okna, úprava příček, díky kterým se zvětšil obytný prostor a vznikl další malý pokoj. Byt se nachází v 1.NP, ale je dostatečně vysoko od úrovně chodníku.
Dům se nachází v klidné zástavbě rodinných domů, prošel zateplením, okna má osazena předokenními žaluziemi, což přispívá k většímu pocitu soukromí a bezpečí.
Zbraslav se řadí mezi oblíbené části Prahy zejména na bydlení, nejen díky své dostupnosti do centra Prahy, ale také díky zeleni a kompletní občanské vybavenosti. V okolí domu je obchod LIDL, poliklinika, pošta, apod. I milovníci přírody a sportu jsi přijdou na své - golfové hřiště, lesopark, cyklostezky,
Byt je možné financovat hypotékou. V bytě je v současné době nájemce a v případě zájmu o investici do této nemovitosti je možné byt pronajmout.

Parametry bytu

Cena
6 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Za Opusem, Praha
ID
9202
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
82 m2
Patro
1. z 5
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
82 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 200 lidí

Prodejce

Markéta Misíková

Markéta Misíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu