Prodej pozemku pro bydlení, Stehlovice, 2150 m2 (ID: 3347271)

Stehlovice

2 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 246 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prémioví partneři v Stehlovicích

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme na prodej pozemek o celkové výměře 2 150 m2 v obci Stehlovice, pouhých 8 km od Milevska (kde najdete veškerou občanskou vybavenost) a 20 km od Písku. Dle územního plánu obce je pozemek určen k zastavění až dvěma rodinnými domy, stavbou občanské vybavenosti či stavbami pro rodinou rekreaci. Pozemek je možno rozdělit. Možnost výstavby jednoho rodinného domu na 1000 m2, přičemž zastavitelnost pozemku je 25%.

Na hranici pozemku je přípojka k elektrickému napětí. Vodu si budoucí majitel zajistí vrtem, kanalizaci na pozemku vyřeší čističkou odpadních vod nebo jímkou.

Přímo k pozemku vede asfaltová obecní komunikace. Pozemek je rovinatý, slunný, orientovaný na jih a jiho-východ a navazuje na stávající výstavbu rodinných domů.

Stehlovice jsou klidnou obcí s krásnou přírodou a nachází se necelých 5 minut od řeky Vltavy (vodní nádrž Orlík). V nedalekém městě Milevsko (8 km) naleznete veškeré potřebné občanské zázemí vč. služeb (MŠ, ZŠ, obchod, sportoviště, atd.). V blízkosti pozemku se nachází obecní úřad, sportovní naučná stezka, vlaková a autobusová zastávka s pravidelnými spoji. Náves vesnice zdobí kaple sv. Jana Nepomuckého.

Na vyžádání zašleme informační složku s detailní fotodokumentací, vyjádření sítí, informace o okolí a územním plánu. Doporučujeme Vám zhlédnout videoprohlídku, která je součástí inzerátu. Některé realitní inzertní servery bohužel zveřejnění videa technicky neumožňují – v tomto případě Vám na vyžádání rádi video zašleme.


Pro více informací či objednání prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře. Na koupi pozemku Vám pomůžeme sjednat financování.

Parametry pozemku

Cena
2 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Stehlovice
ID
05566
Plocha nemovitosti
2150 m2
Elektřina
230V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RK Stejskal.cz

RK Stejskal.cz

Pražská 1247/24, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

David Štěpka

David Štěpka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Stehlovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu